Tomek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Już oficjalnie mogę zaprosić na II Piknik Modelarski w Niebrzegowie 21,22 sierpień czyli sobota niedziela Serdecznie zapraszamy. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5117 Ramówka lotów: Sobota 8.00-18.30 latamy do bólu , ale pod kontrolą , nadajnik w depozyt , numerki do lotu według kolejności zgłoszeń 18.30 - 4.00 latamy jak się da i kto da jeszcze radę, reszta się bawi. 4.00- 6.45 odpoczywamy, czyli próbujemy zasnąć , gdzie się komu uda. Niedziela 6.45- 12.00 znowu latamy . ok. 11.00 ciepłe danie czyli bigos ok. 12.00 uroczyste rozdanie dyplomów za uczestnictwo na pikniku 12.30 kontynuujemy latanie według listy. i ok 18.30 prawdopodobnie zaczniemy składać imprezę , co nie przeszkadza , aby do wieczora każdy chętny jeszcze się wylatał. W między czasie odbędzie się walka 4 spalinowych modeli kolegów z Biłgoraja oraz chyba 9 esa ale o której godzinie , to nie jest jeszcze ustalone. Oczywiście wszystko co lata jest mile widziane . Kolejka lotów według kolejności zgłoszeń ,ale z tym nie powinno być problemu , bo zazwyczaj 99% gada i 1% lata :rotfl: Koszt uczestnictwa dla modelarzy 15 zł. (zapewniamy posiłek w postaci grila i nieograniczonej ilości złotego płynu do smarowania przełyku po 19.00 w sobotę , a w niedzielę bigosik i ciasto własnego wypieku oraz 1 (jedną słownie ) drożdżówkę na każdego uczestnika, oraz pod dostatkiem kawy, herbaty i wody) Oczywiście w nocy ognisko i śpiew - błagam tylko nie "biały miś" :jupi: Do tego świetną atmosferę i zabawę. Co do pogody to zapowiedzi są dobre i bardzo dobre , innych nie czytamy. :rotfl: Dojazd http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5130 Dojazd od strony Dęblina Dla kolegów z Warszawy, wałem Międzyszyńskim do Dęblina dalej na Puławy i w połowie drogi znak NIEBRZEGÓW 9 , skręcamy w lewo i główną do lotniska. Z drugiego brzegu Warszawy ,przez Garwolin, w Moszczance w prawo na Dęblin i albo w/g automapy (gorsza droga ,albo w/g mojej mapy czyli trasa na Puławy i w mniej więcej połowie znak NIEBRZEGÓW 9 trzymając się głównej dojeżdżamy pod same lotnisko(po prawej stronie). Koledzy z kierunków od Puław ( Kurów, Kraśnik, Lublin , Lubartów, itd) kierują się na nowy most , pod ostem na Dęblin i dalej jak na mapce , mijają Gołąb lewą stroną , do Znaku Niebrzegów 9 potem główną do lotniska. Koledzy z Parczewa i Radzynia Podlaskiego, Ryk itd , pewnie znają drogę ,ale chyba najszybciej na Ryki , Dęblin i dalej jak reszta do znaku Niebrzegów 9 i główną na lotnisko. Koledzy ze Śląska i od strony Radomia kierują się na nowy most, zjazd na centrum, ale na samej krzyżówce nie w lewo na Centrum, ale w prawo na Dęblin (rondko pod mostem) i dalej trasą na Dęblin do znaku Niebrzegów 9 i główną do lotniska. Odnośnie noclegu to miejsc namiotowych mamy 10.000 , a dla kolegów szukających kwatery podaje numer mojej komórki, też coś się znajdzie blisko i niedrogo. 605 669 700 Tomek Grzechnik Co do warunków sanitarnych to oprócz toi toi, znajdzie się miejsce na prowizoryczny prysznic , jednak mydło, szampon i ręcznik we własnym zakresie. Ciepłej wody brak, chyba ,że w kubku na kawę. :rotfl:
rabbitlkr Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No jak już tak bardzo zapraszasz to ostatecznie przyjadę;p Do zobaczenia!
rob Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A ja mam pytanie. Jak sie nazywa łoś 3D ? Tomek Ty masz bana na konkurs :twisted:
ppompka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A ja mam pytanie. Jak sie nazywa łoś 3D ?To przecież oczywiste "Łośtrim 3D" ZGADŁEM ?? :mrgreen:
wichercat Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jechać nie jechać sam nie wiem troszkę daleko hmmm :? - błagam tylko nie "biały miś" :jupi: i bez białego misia :cry:
Tomek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tylko spróbuj nie przyjechać, będziesz miał bana na wszystkie pikniki w okolicy do 2012 , potem to już koniec świata więc jeździj gdzie chcesz. :twisted: :wink:
wichercat Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no dobrze przyjade ale z tym białym misiem to nie obiecuje :devil: :devil: :devil: tym razem namiot biore więc mięciutką trawke poprosze :wink: przydałby sie jakiś parawan to prysznic profeske byśmy zrobili :mrgreen: i tak na koniec: BIAŁEGO MISIA AAAA................. :devil:
baczek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 to i ja się postaram przybyć może tam spróbuje w końcu łosia z grilla xD :twisted: :twisted: poznałem kilka osób w kraśniku więc będzie raźniej oby do zobaczenia PS. ... HISZPANIA .... HISZPANIA :devil:
RobertK Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jechać nie jechać sam nie wiem troszkę daleko hmmm :? i bez białego misia :cry: Maciek , bezwzględnie być musisz ;D ;D ;D biały miś też... :rotfl:
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zaktualizowałem mapę dojazdu. Myślę , że nie powinno być najmniejszych problemów z trafieniem , grunt to jechać głównymi drogami , nie koniecznie za auto mapą. :rotfl: No to jeszcze tylko tydzień do pikniku. :faja:
rabbitlkr Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 nie koniecznie za auto mapą Absolutnie nie za automapą! AM do Niebrzegowa prowadzi przez las, tory, wąwozy, cmentarzysko słoni i nie wiem co jeszcze bo zawróciłem węsząc podstęp. ALe byli i tacy, którzy przebyli całą drogę;p
kogutos Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ojjj tu się zgodzę.Dojazd do Tomasza to tak jak początek bajki: "za siedmioma górami,za siedmioma lasami" ;D
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Oj, bo jeździcie po jakiś krzakach, a nie jak normalni ludzie głównymi drogami. :jupi:
skazoo Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ekipa z Koczarg melduje się w liczbie 3 Przywieziemy kilka dużych żółtych samolocików.
Tomek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 W sobotę ostro trenowaliśmy na lotnisku,a dziś ostateczne koszenie trawy pod miejsca parkingowe. Po akredytacji kolegi z Radomia, uznaliśmy , że pas startowy nadaje się do wszystkiego co lata, łącznie z prawdziwymi rurami (jet Roberta ). :rotfl:
Marcus Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Będę jako obserwator. A podejrzewam, że będzie na co popatrzeć...
wichercat Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 oby tylko pogoda dopisała..... :devil:
Marcus Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A to pogoda nie w pakiecie z lotniskiem? :devil:
Tomek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Impreza zgłoszona na Policji . I tu pewna anegdota... Więc zapraszam itd..., a tu mi pada odpowiedź , że bardzo im miło , będzie niemal cała komenda w komplecie :shock: A ja na to , że może choć dwóch w mundurze . Ale po co skoro będzie roiło się od policji ??? :rotfl: :rotfl: :rotfl: No ale ostatecznie dwóch przebierze się za policjantów na służbie . :jupi: Bardzo fajne chłopaki i dziewczyny z tych puławskich Policjantów i z poczuciem humoru. :* edit: Pogoda zamówiona . Przyczepa na modele też. :jupi: :jupi: :jupi:
wichercat Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A te policjantki będą miały jakieś modele... :devil: :devil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.