Tomek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Już oficjalnie mogę zaprosić na II Piknik Modelarski w Niebrzegowie 21,22 sierpień czyli sobota niedziela Serdecznie zapraszamy. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5117 Ramówka lotów: Sobota 8.00-18.30 latamy do bólu , ale pod kontrolą , nadajnik w depozyt , numerki do lotu według kolejności zgłoszeń 18.30 - 4.00 latamy jak się da i kto da jeszcze radę, reszta się bawi. 4.00- 6.45 odpoczywamy, czyli próbujemy zasnąć , gdzie się komu uda. Niedziela 6.45- 12.00 znowu latamy . ok. 11.00 ciepłe danie czyli bigos ok. 12.00 uroczyste rozdanie dyplomów za uczestnictwo na pikniku 12.30 kontynuujemy latanie według listy. i ok 18.30 prawdopodobnie zaczniemy składać imprezę , co nie przeszkadza , aby do wieczora każdy chętny jeszcze się wylatał. W między czasie odbędzie się walka 4 spalinowych modeli kolegów z Biłgoraja oraz chyba 9 esa ale o której godzinie , to nie jest jeszcze ustalone. Oczywiście wszystko co lata jest mile widziane . Kolejka lotów według kolejności zgłoszeń ,ale z tym nie powinno być problemu , bo zazwyczaj 99% gada i 1% lata :rotfl: Koszt uczestnictwa dla modelarzy 15 zł. (zapewniamy posiłek w postaci grila i nieograniczonej ilości złotego płynu do smarowania przełyku po 19.00 w sobotę , a w niedzielę bigosik i ciasto własnego wypieku oraz 1 (jedną słownie ) drożdżówkę na każdego uczestnika, oraz pod dostatkiem kawy, herbaty i wody) Oczywiście w nocy ognisko i śpiew - błagam tylko nie "biały miś" :jupi: Do tego świetną atmosferę i zabawę. Co do pogody to zapowiedzi są dobre i bardzo dobre , innych nie czytamy. :rotfl: Dojazd http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5130 Dojazd od strony Dęblina Dla kolegów z Warszawy, wałem Międzyszyńskim do Dęblina dalej na Puławy i w połowie drogi znak NIEBRZEGÓW 9 , skręcamy w lewo i główną do lotniska. Z drugiego brzegu Warszawy ,przez Garwolin, w Moszczance w prawo na Dęblin i albo w/g automapy (gorsza droga ,albo w/g mojej mapy czyli trasa na Puławy i w mniej więcej połowie znak NIEBRZEGÓW 9 trzymając się głównej dojeżdżamy pod same lotnisko(po prawej stronie). Koledzy z kierunków od Puław ( Kurów, Kraśnik, Lublin , Lubartów, itd) kierują się na nowy most , pod ostem na Dęblin i dalej jak na mapce , mijają Gołąb lewą stroną , do Znaku Niebrzegów 9 potem główną do lotniska. Koledzy z Parczewa i Radzynia Podlaskiego, Ryk itd , pewnie znają drogę ,ale chyba najszybciej na Ryki , Dęblin i dalej jak reszta do znaku Niebrzegów 9 i główną na lotnisko. Koledzy ze Śląska i od strony Radomia kierują się na nowy most, zjazd na centrum, ale na samej krzyżówce nie w lewo na Centrum, ale w prawo na Dęblin (rondko pod mostem) i dalej trasą na Dęblin do znaku Niebrzegów 9 i główną do lotniska. Odnośnie noclegu to miejsc namiotowych mamy 10.000 , a dla kolegów szukających kwatery podaje numer mojej komórki, też coś się znajdzie blisko i niedrogo. 605 669 700 Tomek Grzechnik Co do warunków sanitarnych to oprócz toi toi, znajdzie się miejsce na prowizoryczny prysznic , jednak mydło, szampon i ręcznik we własnym zakresie. Ciepłej wody brak, chyba ,że w kubku na kawę. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No jak już tak bardzo zapraszasz to ostatecznie przyjadę;p Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A ja mam pytanie. Jak sie nazywa łoś 3D ? Tomek Ty masz bana na konkurs :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A ja mam pytanie. Jak sie nazywa łoś 3D ?To przecież oczywiste "Łośtrim 3D" ZGADŁEM ?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jechać nie jechać sam nie wiem troszkę daleko hmmm :? - błagam tylko nie "biały miś" :jupi: i bez białego misia :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tylko spróbuj nie przyjechać, będziesz miał bana na wszystkie pikniki w okolicy do 2012 , potem to już koniec świata więc jeździj gdzie chcesz. :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no dobrze przyjade ale z tym białym misiem to nie obiecuje :devil: :devil: :devil: tym razem namiot biore więc mięciutką trawke poprosze :wink: przydałby sie jakiś parawan to prysznic profeske byśmy zrobili :mrgreen: i tak na koniec: BIAŁEGO MISIA AAAA................. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 to i ja się postaram przybyć może tam spróbuje w końcu łosia z grilla xD :twisted: :twisted: poznałem kilka osób w kraśniku więc będzie raźniej oby do zobaczenia PS. ... HISZPANIA .... HISZPANIA :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jechać nie jechać sam nie wiem troszkę daleko hmmm :? i bez białego misia :cry: Maciek , bezwzględnie być musisz ;D ;D ;D biały miś też... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zaktualizowałem mapę dojazdu. Myślę , że nie powinno być najmniejszych problemów z trafieniem , grunt to jechać głównymi drogami , nie koniecznie za auto mapą. :rotfl: No to jeszcze tylko tydzień do pikniku. :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 nie koniecznie za auto mapą Absolutnie nie za automapą! AM do Niebrzegowa prowadzi przez las, tory, wąwozy, cmentarzysko słoni i nie wiem co jeszcze bo zawróciłem węsząc podstęp. ALe byli i tacy, którzy przebyli całą drogę;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ojjj tu się zgodzę.Dojazd do Tomasza to tak jak początek bajki: "za siedmioma górami,za siedmioma lasami" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Oj, bo jeździcie po jakiś krzakach, a nie jak normalni ludzie głównymi drogami. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazoo Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ekipa z Koczarg melduje się w liczbie 3 Przywieziemy kilka dużych żółtych samolocików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 W sobotę ostro trenowaliśmy na lotnisku,a dziś ostateczne koszenie trawy pod miejsca parkingowe. Po akredytacji kolegi z Radomia, uznaliśmy , że pas startowy nadaje się do wszystkiego co lata, łącznie z prawdziwymi rurami (jet Roberta ). :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Będę jako obserwator. A podejrzewam, że będzie na co popatrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 oby tylko pogoda dopisała..... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A to pogoda nie w pakiecie z lotniskiem? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Impreza zgłoszona na Policji . I tu pewna anegdota... Więc zapraszam itd..., a tu mi pada odpowiedź , że bardzo im miło , będzie niemal cała komenda w komplecie :shock: A ja na to , że może choć dwóch w mundurze . Ale po co skoro będzie roiło się od policji ??? :rotfl: :rotfl: :rotfl: No ale ostatecznie dwóch przebierze się za policjantów na służbie . :jupi: Bardzo fajne chłopaki i dziewczyny z tych puławskich Policjantów i z poczuciem humoru. :* edit: Pogoda zamówiona . Przyczepa na modele też. :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A te policjantki będą miały jakieś modele... :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.