Piotrek2136 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam, Niejednokrotnie zdarza się że my, społeczność PFMRC, przemierzamy pół świata by odwiedzić rodzinę, na piknik, na wycieczkę i mamy trochę wolnego miejsca w bagażniku czy gdziekolwiek indziej w aucie. Są też sytuacje w których musimy dostarczyć jakąś rzecz, paczkę a przesyłka pocztowa jest albo zbyt droga albo paczka nie nadaje się do wysłania lub po prostu chcieli byśmy aby na pewno dotarła Nie widziałem aby ktoś zaproponował coś takiego na forum więc zrobiłem to ja... Proponuję połączyć te dwie sprawy. Jeśli ktoś wybiera się w podróż i wyraża chęć pomocy modelarskiej braci niech poinformuje o tym na forum Podobnie, jeśli ktoś ma paczuszkę do wysłania niech napisze, może ktoś będzie mógł podrzucić Jeśli pomysł zostanie zaakceptowany proponuję (jeśli by powstał osobny dział) napisać w temacie podobnie jak w dziale giełda: [Z] - zawiozę (albo jakoś tak, nic innego do głowy mi nie przyszło) [P] - proszę o zawiezienie I dalej skąd i dokąd oraz date np. : [Z] Piła-Poznań 15.05.2010 (zawiozę z piły do poznania w dniu 15 maja 2010 wyjazd) [P] Piła-Poznań 18.12.2010 (proszę o zawiezienie mojej paczki z piły do poznania w dni...) A reszta informacji w temacie np. Jadę z Piły do Krakowa. Będę jechał przez Poznań Warszawę i Kołobrzeg. Mam cały bagażnik od VW Golfa Kombi wolny. ALBO: Czy mógł by ktoś podrzucić moją paczkę do Poznania? Wielkość to około 1mx1m. Model balsowego trenerka z silnikiem żarowym... Termin: do końca miesiąca. Myślę że pomysł fajny bo kierowca i tak jedzie, może będzie chciał nadrobić kilka km żeby pomóc Modele z reguły do pancernych nie należą i lepiej je powierzyć komuś odpowiedzialnemu... Co wy na to? Przyjmie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Według mnie to bardzo fajna okazja do pomocy innym modelarzom, jestem jak najbardziej na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dobry pomysł! Spróbujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ja również popieram :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 8) must try it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam Spróbować nigdy nie zaszkodzi. Czekamy aż mody założą nowy dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 inicjatywa rzeczywiście świetna może Nasi Moderatorzy będą tacy uprzejmi i także to poprą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.