marcin666 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dzień dobry, mam prośbę, szukam osoby z Krakowa która posiada namiar na agenta ubezpieczeniowego zajmującego się ubezpieczeniem modelarzy. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ten temat był wiele razy poruszany na forum - trudno znaleźć takiego agenta który nie tylko skasuje pieniądze ale przedstawi realną i wiarygodną polisę. Jak znajdę podeślę na priv-a - gdzie i czym latasz? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Mam wiarygodną polisę. Ale niestety broker jest we Wrocku. Wałkowałem ten temat z moim brokerem przez 2,5 miesiąca szukając ubezpieczyciela który nie tylko ubezpieczy ale tez wypłaci z tego ubezpieczenia. Gdzieś wetknąłem i nie mogę znaleźć, ale zapłaciłem około 120 zł za 100 000zł. Jest wyszczególnione uprawianie modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin666 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Latam w Bytomiu pod okiem doświadczonego kolegi, ponieważ dopiero zaczynam przygodę z modelami rc a Piperek to mój pierwszy model i na nim właśnie uczę się latać. Chciałbym latać w Pobiedniku Wielkim i w związku z tym chcę wykupić polisę. Znalazłem na stronie eF3M polisę UNIQA niestety w Krakowie nie mogę wykupić takiego ubezpieczenia, trochę zaskakujące ale niestety prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja mam w Hesti. Jak potrzebujesz to moge Ci wysłać namiar na mojego brokera. Nie jest powiedziane że broker musi być z Krakowa. Każdy w Polsce może Cię ubezpieczyć i to ubezpieczenie będzie ważne. A co do wygody to coż ... są listy sa maile etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat144 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ja się ubezpieczam w Krakowie w Ergo Hestii. Jest jedna Pani która się w tym specjalizuje. Nie pamiętam nazwiska ale mam numer telefonu: 791 737 180 Wystarczy zadzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin666 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dzięki Łukasz za numer telefonu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.