marcin666 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dzień dobry, mam prośbę, szukam osoby z Krakowa która posiada namiar na agenta ubezpieczeniowego zajmującego się ubezpieczeniem modelarzy. Z góry dziękuję.
mirolek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ten temat był wiele razy poruszany na forum - trudno znaleźć takiego agenta który nie tylko skasuje pieniądze ale przedstawi realną i wiarygodną polisę. Jak znajdę podeślę na priv-a - gdzie i czym latasz? ms
Konrad_P Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Mam wiarygodną polisę. Ale niestety broker jest we Wrocku. Wałkowałem ten temat z moim brokerem przez 2,5 miesiąca szukając ubezpieczyciela który nie tylko ubezpieczy ale tez wypłaci z tego ubezpieczenia. Gdzieś wetknąłem i nie mogę znaleźć, ale zapłaciłem około 120 zł za 100 000zł. Jest wyszczególnione uprawianie modelarstwa.
marcin666 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Latam w Bytomiu pod okiem doświadczonego kolegi, ponieważ dopiero zaczynam przygodę z modelami rc a Piperek to mój pierwszy model i na nim właśnie uczę się latać. Chciałbym latać w Pobiedniku Wielkim i w związku z tym chcę wykupić polisę. Znalazłem na stronie eF3M polisę UNIQA niestety w Krakowie nie mogę wykupić takiego ubezpieczenia, trochę zaskakujące ale niestety prawdziwe.
Konrad_P Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja mam w Hesti. Jak potrzebujesz to moge Ci wysłać namiar na mojego brokera. Nie jest powiedziane że broker musi być z Krakowa. Każdy w Polsce może Cię ubezpieczyć i to ubezpieczenie będzie ważne. A co do wygody to coż ... są listy sa maile etc.
tomcat144 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ja się ubezpieczam w Krakowie w Ergo Hestii. Jest jedna Pani która się w tym specjalizuje. Nie pamiętam nazwiska ale mam numer telefonu: 791 737 180 Wystarczy zadzwonić
marcin666 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dzięki Łukasz za numer telefonu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.