marcin666 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Dzień dobry, mam prośbę, szukam osoby z Krakowa która posiada namiar na agenta ubezpieczeniowego zajmującego się ubezpieczeniem modelarzy. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Ten temat był wiele razy poruszany na forum - trudno znaleźć takiego agenta który nie tylko skasuje pieniądze ale przedstawi realną i wiarygodną polisę. Jak znajdę podeślę na priv-a - gdzie i czym latasz? ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Mam wiarygodną polisę. Ale niestety broker jest we Wrocku. Wałkowałem ten temat z moim brokerem przez 2,5 miesiąca szukając ubezpieczyciela który nie tylko ubezpieczy ale tez wypłaci z tego ubezpieczenia. Gdzieś wetknąłem i nie mogę znaleźć, ale zapłaciłem około 120 zł za 100 000zł. Jest wyszczególnione uprawianie modelarstwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin666 Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 Latam w Bytomiu pod okiem doświadczonego kolegi, ponieważ dopiero zaczynam przygodę z modelami rc a Piperek to mój pierwszy model i na nim właśnie uczę się latać. Chciałbym latać w Pobiedniku Wielkim i w związku z tym chcę wykupić polisę. Znalazłem na stronie eF3M polisę UNIQA niestety w Krakowie nie mogę wykupić takiego ubezpieczenia, trochę zaskakujące ale niestety prawdziwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Ja mam w Hesti. Jak potrzebujesz to moge Ci wysłać namiar na mojego brokera. Nie jest powiedziane że broker musi być z Krakowa. Każdy w Polsce może Cię ubezpieczyć i to ubezpieczenie będzie ważne. A co do wygody to coż ... są listy sa maile etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcat144 Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Ja się ubezpieczam w Krakowie w Ergo Hestii. Jest jedna Pani która się w tym specjalizuje. Nie pamiętam nazwiska ale mam numer telefonu: 791 737 180 Wystarczy zadzwonić Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin666 Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Dzięki Łukasz za numer telefonu. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.