Malker Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Cześc, posiadam Windows Vista i zainstalowałem symulator Aeforly Professional Deluxe i mam mały-wielki problem :| Mianowicie: Kanały w nadajniku działają nieproporcjonalnie. Dotyczy to drążka Gazu oraz Steru wysokości. Ster wysokości w dół wychyla się proporcjonalnie lecz w górę, nawet lekki ruch powoduje nagłe wychylenie na max. Natomiast gaz reaguje od połowy drążka :/ Próbowałem kalibrowac na Windows XP, na innym komputerze i działa ok ! Procedura kalibracji identyczna. Czy wie ktoś o co w tym chodzi? Może brakuje jakiś sterowników lub po prostu takie zagrywki Visty?? Pozdrawiam EDIT: Ten krzyżyk ( ;D ) w okienku w kalibracji systemowej działa dobrze lecz w symulatorze się coś komplikuje :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Poradziłem sobie ;D ;D Otóż problem tkwił w tym aby ściągnąc update ze strony producenta oraz kliknac PPM na ikonce, następnie właściwości, tryb zgodności ustawic na Windows 2000, zaptaszkowac w 2 zakladkach uruchomienie w trybie administratora I to wszystko Proszę nie kasowac tego tematu bo może się komuś przydac lub przenieśc do innego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a widzisz jak się chce to można sobie prawie samemu poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis696 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 a czy można korzystać z symulatora używając klawiatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Da się korzystać. Nie da się latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.