Malker Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Cześc, posiadam Windows Vista i zainstalowałem symulator Aeforly Professional Deluxe i mam mały-wielki problem :| Mianowicie: Kanały w nadajniku działają nieproporcjonalnie. Dotyczy to drążka Gazu oraz Steru wysokości. Ster wysokości w dół wychyla się proporcjonalnie lecz w górę, nawet lekki ruch powoduje nagłe wychylenie na max. Natomiast gaz reaguje od połowy drążka :/ Próbowałem kalibrowac na Windows XP, na innym komputerze i działa ok ! Procedura kalibracji identyczna. Czy wie ktoś o co w tym chodzi? Może brakuje jakiś sterowników lub po prostu takie zagrywki Visty?? Pozdrawiam EDIT: Ten krzyżyk ( ;D ) w okienku w kalibracji systemowej działa dobrze lecz w symulatorze się coś komplikuje :|
Malker Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Poradziłem sobie ;D ;D Otóż problem tkwił w tym aby ściągnąc update ze strony producenta oraz kliknac PPM na ikonce, następnie właściwości, tryb zgodności ustawic na Windows 2000, zaptaszkowac w 2 zakladkach uruchomienie w trybie administratora I to wszystko Proszę nie kasowac tego tematu bo może się komuś przydac lub przenieśc do innego tematu
meloow Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a widzisz jak się chce to można sobie prawie samemu poradzić
elvis696 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 a czy można korzystać z symulatora używając klawiatury?
karambolis8 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Da się korzystać. Nie da się latać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.