wojcio69 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam Takie tam latanie i filmik do polukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Fajne blokowisko, przypomina mi się kilka polskich filmów kilka życiowych historii .. Ale co do filmu to co to za data na kamerze 2007 to chyba dawno było ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam Film kręcony 17.08.2010r. ok. godz. 17.30. Data dlatego taka, bo nie przestawiłem jej jeszcze w kamerze. Zrobiłem to dopiero po powrocie z lotów. Chyba Paweł nie sądzisz, że o czwartej rano z minutami chciałoby mi się iść na loty :wink: Poza tym końcówka lutego i taka bujna zieleń na drzewach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No musze powiedzieć Wojtek że caly czas się zastanawiaem nad tą datą i jakaś podejżana ni się wydawała. A co do filmu to fajnie Ci to wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam Konrad wacalim kupą z balangi i postanowiłem zrobić film zorzy polarnej a że kamera była nawalona to jej się popierdzielił śnieg z liśćmi i trawą i wyszło jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Hehe Fajny filmik 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 He he, fajnie. W przyszlym sezonie tez se taki nakręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam Konrad wacalim kupą z balangi i postanowiłem zrobić film zorzy polarnej a że kamera była nawalona to jej się popierdzielił śnieg z liśćmi i trawą i wyszło jak wyszło. Wojtek, Ty coś kręcisz...Na której balandze tak się nawaliła: tej pod zorzą, czy teraz? Na przyszłość nie dawaj kamerze piwa - lepiej czysty spirytus :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.