Skocz do zawartości

AXN raz jeszcze

wojcio69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne blokowisko, przypomina mi się kilka polskich filmów kilka życiowych historii ..

Ale co do filmu to co to za data na kamerze 2007 to chyba dawno było ...

Opublikowano

Witam

Film kręcony 17.08.2010r. ok. godz. 17.30.

Data dlatego taka, bo nie przestawiłem jej jeszcze w kamerze. Zrobiłem to dopiero po powrocie z lotów. Chyba Paweł nie sądzisz, że o czwartej rano z minutami chciałoby mi się iść na loty :wink: Poza tym końcówka lutego i taka bujna zieleń na drzewach :wink:

Opublikowano

No musze powiedzieć Wojtek że caly czas się zastanawiaem nad tą datą i jakaś podejżana ni się wydawała. :D

A co do filmu to fajnie Ci to wychodzi.

Opublikowano

Witam

Konrad wacalim kupą z balangi i postanowiłem zrobić film zorzy polarnej a że kamera była nawalona to jej się popierdzielił śnieg z liśćmi i trawą i wyszło jak wyszło.

Opublikowano

Witam

Konrad wacalim kupą z balangi i postanowiłem zrobić film zorzy polarnej a że kamera była nawalona to jej się popierdzielił śnieg z liśćmi i trawą i wyszło jak wyszło.

Wojtek, Ty coś kręcisz...Na której balandze tak się nawaliła: tej pod zorzą, czy teraz?

Na przyszłość nie dawaj kamerze piwa - lepiej czysty spirytus :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.