Marcin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czy ktoś ma, używa i bezproblemowo ładuje pakiety http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=13935 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=13945 podanym na obudowie prądem ładowania 5c? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jeżeli nie jest w stanie szybko oddać prądu to nie może go również szybko przyjąć ale to tylko moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Rozejrzyj się za Turnigy Nano-tech, mają dobrą opinie i niższą cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileo Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 <empty> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Spoko, na razie i tak nie mam zamiaru kupić, po prostu zobaczyłem w modelarskim i zdziwiło mnie te 5c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Marcin: Dualsky są nawet 6C. Sam osobiście mam dwa Dualsky z prądem ładowania 2C i przy takim ładowaniu wchodzi do nich odrobinę mniej mAh niż przy ładowaniu 1C. Ciekawe jak to jest z większymi C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ostatnio czytalem w ktoryms nr "rc przeglądu modelarskiego" o teście l;i-poli kokama... pakiet 2400 11,1 ladowany pradem 2c zawsze a rozladowywany srednio pradem 25-30A a czasem nawet 76A wytrzymuje 410 cykli ladowania... co one maja takiego czego nasze chinczyki nie maja? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 co one maja takiego czego nasze chinczyki nie maja? :?:Jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Troche czasu mineło, może teraz ma ktoś coś więcej do opisania? Nikt tych pakietów nie używa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ładowałem kilka razy max prądem i nic niepożądanego nie zauważyłem. Mają krzywą rozładowania jak LI-FE czy nanotech - moc do końca i nagle ucina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.