qbacz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam! Szukam serw do drugiej halówki. Są jakieś serwa godne uwagi, ale tańsze od dymondów D47? Coś pomiędzy htx500, a D47? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Uzywalem GWSow Pico 5,4g przez pierwsze 2 sezony latania na zawodach. Nie zawahalbym sie ich zastosowac w kolejnym sezonie, gdyby nie to, ze teraz kupuje tylko JRy na hale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 jakie JR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Polecam BlueBirdy BMS-306BB albo zwykłe BMS-306. Broń Boże 306DB (cyfrowe) - straszny szrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 JR DS 318/188. Cena powala, ale sa suuuuuuuuper szybkie i bardzo precyzyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dzięki za odpowiedzi chłopaki. Paweł, porównywałeś BlueBirdy z htx? Chodzi mi przede wszystkim o dokładność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Są dokładniejsze, szybsze i silniejsze, nie mówię o parametrach na stronie ale o wrażeniach z użytkowania. Nie jest to rewelacja na miarę JR / Dymonda, ale za te tam 12 dolców czy ile tam teraz nie kosztują rewelacja serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Odkopuje temat A może takie serwa ? http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=10965 czy hitec hs-55? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 HS-55 są za duże. Za ciężkie. I w ogóle za. Te które podałeś miał w swoich modelach Kuba (jakuban) i był zachwycony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorros1 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Potwierdzam, nie dostaniesz lepszych serw do halówki za tą samą cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A ja mogę powiedzieć, których serw NIE brać. Alturn AAS-303MG - kupiłem takie 2 serwa, bo chciałem kupić "porządniejsze".... no i jedno nie zdążyło nawet popracować w modelu, bo już w fazie testów się spaliło. Drugie polatało może z 30-40 minut i ta sama historia. Być może jestem odosobnionym przypadkiem, ale na podstawie swoich doświadczeń odradzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Odkopuje temat A może takie serwa ? http://www.hobbyking.com/...idproduct=10965 bardzo dobre serwa!mam je w dwóch modelach (STAR EPP i jakiś depron) już drugi sezon,latam dość intensywnie i nie miałem żadnych problemów. dobre centrowanie,szybkie,mocne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A co powie3cie o tych serwach http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p4888,serwo-hs-35hd-hitec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Nie testowałem, ale jak mowa o takich cenach to zdecydowanie Dymond d47s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Za drogie mam do wyboru albo te http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p4888,serwo-hs-35hd-hitec i te http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=10965 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Te drugie są bardzo dobre. D05010MG 5.7g / .61kg / .07sec Digital Metal Gear Micro Servo Nic więcej do halówki nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Bierz Hiteca. Na zawodach w Niemczech kilka osob latalo na nich. Sa bardzo precyzyjne i oceniane lepiej niz dymondy d47! Maja wiekszy zakres ruchu- do 60 stopni zamiast 45 stopni Tych niebieskich bym nie bral- mialem ze 4 sztuki i pozbylem sie ich jak najszybciej. Jedno mi padlo, drugie przestalo sie centrowac, 3cie tez raz dzialalo, raz nie. Zapomnij o nich, chyba, ze jestes zdesperowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Całkiem smakowo wyglądają te Hiteki. Trzeba będzie spróbować, ale to raczej nie w tym sezonie bo znalazłem fajne źródło (nie wiem czy nadal działa niestety) i kupowałem D47 po 20$ w związku z czym mam 2 komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Przeogromne dzięki Dozbieram kasy i wezmę hiteki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.