Losio Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Z moich własnych materiałów, które zgromadziłem towarzysząc tacie przy oblotach PT17 na wodzie (zobacz temat o kraksie PT17 - to lot po zdarzeniu z łabędziem) utworzyłem film z akcji ratunkowej rozbitego na środku jeziorka samolotu. Do pomocy przyłączył się okoliczny wędkarz, który zupełnie bezinteresownie przybył nam na ratunek ze swoją wędką. Jak dla mnie bomba. ;D Zobaczcie sami. :wink: Film z akcji ratunkowej, ok 8MB, 4min, kamera z aparatu + z modelu, Alien Ant Farm - Smooth Criminal. http://www.szabatowski.livenet.pl/hubert/Losio/Atack/filmy/ratunek.wmv
Marcin Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Niezle. Trzebabylo brac tego smiglowca "No niewidzisz, ze samolot wyciągam" :rotfl:
Peter Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Montaz super,dynamiczny z sensem. Dawno tak sie nie usmialem . A ten tekst...co robisz,ryby lowisz ? q :oops: NIE WIDZISZ ZE SAMOLOT zona do dzis w szoku. :shock:
Adam P. Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 a czy ktos moglby uiescic filmik na yotube albo podbnym? mi otwiera sie jako plik tekstowy
hubert_tata Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 O dzięki Ci Łosiu za fajny i niespodziewany reportaż. Jak się później okazało, oczywiście nie był to jakiś przejaw bezinteresownej aktywności Łosia :rotfl: Po prostu nagle z niezbadanych czeluści kalendarza wyłoniło się takie śmieszne święto taty (Dzień Ojca) :roll: Nie bardzo wiadomo co z tym zrobić, no to tak jakoś wyszło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.