Losio Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Z moich własnych materiałów, które zgromadziłem towarzysząc tacie przy oblotach PT17 na wodzie (zobacz temat o kraksie PT17 - to lot po zdarzeniu z łabędziem) utworzyłem film z akcji ratunkowej rozbitego na środku jeziorka samolotu. Do pomocy przyłączył się okoliczny wędkarz, który zupełnie bezinteresownie przybył nam na ratunek ze swoją wędką. Jak dla mnie bomba. ;D Zobaczcie sami. :wink: Film z akcji ratunkowej, ok 8MB, 4min, kamera z aparatu + z modelu, Alien Ant Farm - Smooth Criminal. http://www.szabatowski.livenet.pl/hubert/Losio/Atack/filmy/ratunek.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Niezle. Trzebabylo brac tego smiglowca "No niewidzisz, ze samolot wyciągam" :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Montaz super,dynamiczny z sensem. Dawno tak sie nie usmialem . A ten tekst...co robisz,ryby lowisz ? q :oops: NIE WIDZISZ ZE SAMOLOT zona do dzis w szoku. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 a czy ktos moglby uiescic filmik na yotube albo podbnym? mi otwiera sie jako plik tekstowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 O dzięki Ci Łosiu za fajny i niespodziewany reportaż. Jak się później okazało, oczywiście nie był to jakiś przejaw bezinteresownej aktywności Łosia :rotfl: Po prostu nagle z niezbadanych czeluści kalendarza wyłoniło się takie śmieszne święto taty (Dzień Ojca) :roll: Nie bardzo wiadomo co z tym zrobić, no to tak jakoś wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.