tadek041 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam mam pytanie. Czy któryś z kolegów nie będzie czasem zamawiał w Hobby City ? Potrzebuje zakupić aparaturę Turnigy 9X w Mode 1 a jest teraz dostępna jeszcze. Stać mnie na nią ale bez wysyłki. Może mogę się dorzucić ? Jakoś podzielić wysyłkę najlepiej jakby było więcej osób. Proszę o odpowiedz i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Zaoszczędzisz na wysyłce w ten sposób, a możesz tylko sobie innych kosztów narobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Duża / droga przesyłka prosi się o VAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Taką aparaturę kolego to lepiej zamówić jako jedną paczkę.Dorzucasz cokolwiek i od razu masz doliczony większy karton i wagę a co za tym idzie ,koszty.I tak jak koledzy wspominali o Vat.Skóra nie warta wyprawki.Duże rzeczy lepiej zamawiać oddzielnie a drobnicę oddzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 aha no to dzięki wam za sugestię. Więc nie powinni mi doliczyć jak zamówię jedną sztukę dla siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 loteria dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ja zamawiałem ją w czerwcu, dorzuciłem jeszcze pakiet 3S 1300 i kilka drobnych rzeczy, i mi np. nie naliczyli niczego, ale zdarzają się przypadki, że nawet przy małej paczce naliczają. Jest ryzyko jest zabawa! :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ja zamowilem od nich 15 paczek w tym tą aparature z czyms jeszcze ( chyba pakietami) i teraz siglowca 500 , silniki do niego, pakiet 3000 6s , jakies pierdółki i wyposarzenie do katany Mini (TGY 3548-800 I TURNIGY PLUSH 80a ktory bedzie siedzial tez w smiglowcu nawiasem mowiac) i Odpukać jeszcze nie mailem cła ani vatu.. zobaczymy czy teraz przyjdzie ( paczka 3kg bez 2 g) tak samo z ebaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 moja paczka przeszła przez UC i miała jakieś dziwne naklejki 167$ 190$ i 2000zł nie wiem oco chodziło ale nie było vatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dobra, chyba czas zamknąć temat, nie róbmy 10 z kolei tematu o HC który wygląda w ten sposób. Napisano już chyba wszystko dlaczego nie warto robić takich zamówień i chyba starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Jestem za zamknięciem tematu. Bo rzeczywiście mógłbym jeszcze sobie narobić większych kosztów finansowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.