cyrax_ojz Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 preorder http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14494&Product_Name=Pattern_Sport_Flyer_1.38m_EPO_Kit_only_(PREORDER) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ka ześ to wynalazł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Też to widziałem, ale problem jest w tym, że ten PREORDER już chyba został wypuszczony, bo ma stan -4, zwykle jeśli jeszcze PREORDER nie jest wypuszczony, ma stan BK. A przynajmniej taką teorię sobie wymyśliłem, bo jak to mówi moja przyszła żona, do wszystkiego sobie wymyślam teorię Chociaż... ETA podają na 10.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Hmm i nawet niedrogi... i ma miejsce na chowane podwozie :shock: No i magiczne zdanie: All hardware required is included Warte zastanowienia... :wink: INTENSYWNEGO :twisted: P.S - tylko czemu na zdjęciach jest napisane, że cały osprzęt nie jest dodawany ?? Jedna z drugim się kłóci - i teraz, której informacji wierzyć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Hardware to popychacze, dźwignie, i inne takie pierdółki. To nie jest elektronika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Takie coś do formosy podobne no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Chyba ciut większy od Formosy II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Hardware to popychacze, dźwignie, i inne takie pierdółki. I magia prysła xD Czyli teraz wychodzi, że to taka o sobie zwykła dobra cena - bez cud rewelacji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 No nie wiem Kup w Polsce taki model za taką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jak dorzucimy przesylke to magia prysnie- ale moze pojawi sie w Niemczech. Model otrzymuje mnostwo pozytywnych opinii na calym swiecie u wielbicieli klasy F3A. W innych sklepach europejskich jest po 90 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam. W FMT 2/2010 Jest dokładnie opisany test takiego/tego modelu. Czy model opisany i z oferty HK to modele od tego samego producenta - nie wiem. Znajdował się również w ofercie niemieckiego sklepu (reklama w tym samym numerze) www.der-schweighofer.com w cenie 120 euro :? . Zalecany silnik Roxxy 4250-07 , Lipo 4S 3200mAh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ja go zobaczyłem to od razu pomyślałem sobie że to kopia Sereno z Artexu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 A dlaczego tam pisze że do lotu potrzebne są dwa lipole ?? Ma ktoś link na youtube z tym modelem , albo podobnym bo ciekaw jestem jak to lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 A dlaczego tam pisze że do lotu potrzebne są dwa lipole ?? Bo jeden 4s 5300 by się nie zmieścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 To czym to się do regla podłacza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 To czym to się do regla podłacza ? Kablem Y do pakietów. Z jednej wtyczki wychodzą 2 czarne i 2 czerwone kable które idą do 2 wtyczek- po jednej do każdego pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.