darzur Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam, Pytanie jak w temacie. Nie chodzi mi jednak o zmycie, rozklejenie itp. ale o rozcieńczenie gęstego CA do nieco rzadszej konsystencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Obawiam się że niczym dostępnym w wolnej sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darzur Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Obawiam się że niczym dostępnym w wolnej sprzedaży. Szkoda. Myślałem, że to w miarę proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 pozostaje wizyta w sklepie i zakup rzadkiego i igły lekarskiej 0.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ja kiedyś rozcieńczałem gęsty CA rzadkim. Efekt był jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.