krall Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Dopiero pod wieczór znalazłem chwilę na "zabawki" i nakręciłem kilka scen z końca dnia lotnego w Aeroklubie Nadwiślańskim w Lisich Kątach. Kręcone z Quadkoptera GoProHD. GoPro zamontowana prawie na sztywno. http://vimeo.com/14749585 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Rewelacja. Świetny filmik i to z tak urokliwego lotniska. A Lisie Kąty są mi tym bardziej bliskie bo w sierpniu mój syn tam latał na szybowcach dwa tygodnie. A tym Jaczkiem 12 w ciągu dwu dni zrobiłem chyba ze 45 holi i trzy loty z pasażerami nad Grudziądzem. Muszę to pokazać synowi (w sobotę wykonał lot 5-cio godzinny do srebrnej ale niestety nie w Lisich). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Kurde, Krzysiek, kiedy byłeś w Lisich ?? Ja od kilku tygodni praktycznie co weekend jestem tam, ale jakoś nie uwidziałem Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Kurde, Krzysiek, kiedy byłeś w Lisich ?? Ja od kilku tygodni praktycznie co weekend jestem tam, ale jakoś nie uwidziałem Cię w jakie dokładnie dni bywasz w lisich ? podjadę kiedyś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 pogodne ... i zazwyczaj sobota/niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 pogodne ... i zazwyczaj sobota/niedziela Mogę poprosić o jakiś namiar na PW ? Zadzwoniłbym lub odezwałbym się na GG przed wyjazdem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ... A jak ja tam byłem (Kurde) to żadnego modelarza ani na lekarstwo nie uwidziałem. A jak tam będziecie to pozdrówcie ode mnie pana Miecia (mechanik - super facet). :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Kurde, Krzysiek, kiedy byłeś w Lisich ?? Ja od kilku tygodni praktycznie co weekend jestem tam, ale jakoś nie uwidziałem Cię Ostatnio miałem przerwę od lipca a przedtem prawie co weekend. Jak będzie pogoda powinieniem być w ten weekend i jeśli wszysto pójdzie zgodnie z planem to potem już rzadziej (kończę już PPLa). @darek Często latają tam chłopaki w f3j Miecia pozdrowię (muszę jeszcze u niego zaliczyć 172ke ;-) ) Faktycznie w ostatnią sobotę warunki szybowcowe były niezłe, w Lisich też robili po kilka godzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Miecia pozdrowię (muszę jeszcze u niego zaliczyć 172ke ;-)Dzięki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ja zgodnie z zapowiedzią byłem - oto dowód: http://vimeo.com/14971141 A Wy gdzie byliście? ;-) @darek Miecia między gęsto płynącymi OPRami (a jest z tego tam słynny) pozdrowiłem. Niestety "darek z w-wy" nic mu nie mówiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Teraz wiem gdzie jest RC kącik :wink: Mógłbyś kiedyś uchwycić hotelik za hangarami? Teraz byłeś niżej i schował się za drzewami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.