krall Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Dopiero pod wieczór znalazłem chwilę na "zabawki" i nakręciłem kilka scen z końca dnia lotnego w Aeroklubie Nadwiślańskim w Lisich Kątach. Kręcone z Quadkoptera GoProHD. GoPro zamontowana prawie na sztywno. http://vimeo.com/14749585 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek.3333 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Rewelacja. Świetny filmik i to z tak urokliwego lotniska. A Lisie Kąty są mi tym bardziej bliskie bo w sierpniu mój syn tam latał na szybowcach dwa tygodnie. A tym Jaczkiem 12 w ciągu dwu dni zrobiłem chyba ze 45 holi i trzy loty z pasażerami nad Grudziądzem. Muszę to pokazać synowi (w sobotę wykonał lot 5-cio godzinny do srebrnej ale niestety nie w Lisich). Link to comment Share on other sites More sharing options...
-==PEGAZ==- Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Kurde, Krzysiek, kiedy byłeś w Lisich ?? Ja od kilku tygodni praktycznie co weekend jestem tam, ale jakoś nie uwidziałem Cię Link to comment Share on other sites More sharing options...
smootny Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Kurde, Krzysiek, kiedy byłeś w Lisich ?? Ja od kilku tygodni praktycznie co weekend jestem tam, ale jakoś nie uwidziałem Cię w jakie dokładnie dni bywasz w lisich ? podjadę kiedyś ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-==PEGAZ==- Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 pogodne ... i zazwyczaj sobota/niedziela Link to comment Share on other sites More sharing options...
smootny Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 pogodne ... i zazwyczaj sobota/niedziela Mogę poprosić o jakiś namiar na PW ? Zadzwoniłbym lub odezwałbym się na GG przed wyjazdem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek.3333 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 ... A jak ja tam byłem (Kurde) to żadnego modelarza ani na lekarstwo nie uwidziałem. A jak tam będziecie to pozdrówcie ode mnie pana Miecia (mechanik - super facet). :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krall Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 Kurde, Krzysiek, kiedy byłeś w Lisich ?? Ja od kilku tygodni praktycznie co weekend jestem tam, ale jakoś nie uwidziałem Cię Ostatnio miałem przerwę od lipca a przedtem prawie co weekend. Jak będzie pogoda powinieniem być w ten weekend i jeśli wszysto pójdzie zgodnie z planem to potem już rzadziej (kończę już PPLa). @darek Często latają tam chłopaki w f3j Miecia pozdrowię (muszę jeszcze u niego zaliczyć 172ke ;-) ) Faktycznie w ostatnią sobotę warunki szybowcowe były niezłe, w Lisich też robili po kilka godzin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek.3333 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Miecia pozdrowię (muszę jeszcze u niego zaliczyć 172ke ;-)Dzięki :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krall Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 Ja zgodnie z zapowiedzią byłem - oto dowód: http://vimeo.com/14971141 A Wy gdzie byliście? ;-) @darek Miecia między gęsto płynącymi OPRami (a jest z tego tam słynny) pozdrowiłem. Niestety "darek z w-wy" nic mu nie mówiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek.3333 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Teraz wiem gdzie jest RC kącik :wink: Mógłbyś kiedyś uchwycić hotelik za hangarami? Teraz byłeś niżej i schował się za drzewami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.