irek Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 ladny model tez mysle nad jakims akrobatem podobnych kabarytow:) pozdrawiam Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ten pakiet nie był lutowany tylko raczej posmarkany cyną Kto to zrobił ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Podobno Modelpartner. Nic było minęło. Cylinderek 170zł, tłumik 70zł , uszczelki jeszcze nie wiem. Wał wygląda na prosty... Czyli silnik na 90% do odratowania trzeba tylko czekać :evil: bo mamony nie ma :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 pojedynczy pakiet w takim modelu?? troche brak rozsadku, na przyszlosc trzeba sie bardziej zastanowic, bo brak zasilania to najgorsze co sie moze trafic. Przy podobnej sytuacji pewnie bym uslyszal od znajomego, ze jak sie nie ma w glowie, to trzeba miec w kieszeni ale nic, życze nam jak najmniej takich sytuacji i jak najwiecej jednego i drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Może tak może nie, wiem jedno - nigdy więcej kupnych pakietów. Te które zrobiłem sam z tatą nawet się nie zająknęły po kraksach które do tej pory miałem. Wnioski na przyszłość: -pakiety samoróbki -2 pakiety -benzyna -kaliber ok 2m :jupi: :rotfl: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dokładnie :wink: W sprawie pakietów; umiesz liczyć, to licz na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Może tak może nie, wiem jedno - nigdy więcej kupnych pakietów. Te które zrobiłem sam z tatą nawet się nie zająknęły po kraksach które do tej pory miałem. Wnioski na przyszłość: -pakiety samoróbki -2 pakiety -benzyna -kaliber ok 2m :jupi: :rotfl: Teraz to można gdybac ale już po fakcie , jak namawiałem cię na menagera zamiast tych właczników to mnie nie słuchałeś. A w sprawie tego cylindra rozmawiałem z teściem i w domowych warunkach tego się nie podejmie , ale dał mi namiar na firme w koninie która zajmuje się naprawą takich uszkodzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 cos sie stalo z silnikiem?? wyrwalo mocowanie tlumika?? tak sie domyslam bo nie ma nic w watku o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Czy może kabinka i mordka są na zbyciu? Pozdrawiam Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.