Dj. Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Kiedyś zrobiłem KI z pełnym kadłubem - "wszystkie bebechy w środku". Model powstal na bazie zestawu z cyberfly... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Piękny modelik Jarku, co to za kominy w tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Piękny modelik Jarku, co to za kominy w tle? Dziękuję, kominy to elektrociepłownia we Wrocławiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Kiedyś zrobiłem KI z pełnym kadłubem A co teraz montujesz? Jakoś ostatnio nie udzielasz się na forum i zastanawiałem się czy odpuściłeś czy też szykujesz coś nowego na zawody w Krakowie - na które serdecznie zapraszam. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A co teraz montujesz? Dom :mrgreen: :mrgreen: Dziś oblatałem F4U EPA - fajnie lata. Dzięki za zaproszenie, ale w tym roku wypada nam okrągła rocznica i właśnie 2-go bedzie impreza... Następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dobrej zabawy życzę .... i trzymaj kciuki za kolegów z Wrcocka ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dobrej zabawy życzę Dziękuję .... i trzymaj kciuki za kolegów z Wrcocka Jak zawsze bedę kibicował, nadal jakoś brakuje mi odwagi aby stanać do walki, nie no raz to zrobiłem - w Bolesławcu i zdobyłem pierwsze miejsce od końca... Jak to mawia wodzu "tylko trening czyni mistrza", początki są zawsze trudne ale pewnie kiedys ... Życzę udanej imprezy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.