bubi120 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam Serdecznie. Ostatnio będąc w Licheniu na straganach z pamiątkami zauważyłem elektroniczne ruchome obrazy wieszane na ścianę. Bardzo mi się taki obraz spodobał i chciałbym go kupić - znalazłem na Allegro: http://allegro.pl/podswietlany-obraz-ruchomy-65-x-45-cm-i1213385421.html Importerem na Polskę jest firma Katex z Łodzi ale czy nie ma możliwości kupienia bezpośrednio z Chin - może ktoś z was kiedyś widział sklep który oferuje takie produkty. Z góry wielkie dzięki za pomoc Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Pełno tego w marketach z wyposażeniem wnętrz. Czasem bywa nawet sporo w "budowlanych" typu Castorama, Leroy. Zajrzyj też na stoiska RTV AGD. Jest to też proste do zrobienia samemu. Fotka na folii, podświetlenie i pas foliowy z maźniętymi cieniami, przesuwający się w pętli. Jak masz jakąś starą "szczotkę" i kilka diód - da się zrobić. :wink: Cała sztuka w tym, żeby obszary gdzie nie chcesz widzieć cieni, były ciemne, lub nieprzeźroczyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Jest to proste dla kogoś kto trochę się zna na elektronice i ma czas na takie rzeczy - ja jeżeli czegoś nie potrafię - daję zarobić innym lub poprostu kupuje gotowca i tak bym chciał postąpić w tym przypadku. Jeżeli jest ktoś mi w stanie pomóc - to będe wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Widzialem i szczerze powiem ze to szczyt kiczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Eee tam, szczyt kiczu to taki obraz z jeleniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 To jest jeleń w nowoczesnym wydaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Taki obrazek można sobie kupić jak ktoś chce mieć akwarium a nie stać go na rybki i ich utrzymanie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 w praktiker zapewne znajdziesz. sam kupowalem dokladnie poogladaj przed zakupem bo sporo jest z defektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Podzielam zdanie Rapiera i Baxtera... Mega paskudztwo, które szpeci ładne wnętrze a brzydkiemu nie pomoże. Na poziomie obracanych wazoników ze światłowodami... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam Serdecznie. Ostatnio będąc w Licheniu na straganach z pamiątkami zauważyłem elektroniczne ruchome obrazy wieszane na ścianę. Bardzo mi się taki obraz spodobał i chciałbym go kupić - znalazłem na Allegro: http://allegro.pl/podswietlany-obraz-ruchomy-65-x-45-cm-i1213385421.html Z góry wielkie dzięki za pomoc Pozdrawiam Łukasz .. a fój :mrgreen: apropos co ty tam wogóle robiłes ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Szczerze panowie - stwierdziłem podobnie - wielkie BEEE Już nie chcę tego kupować Co robiłem - z rodzinką zwiedzaliśmy tamtejsze rejony - przyznam bardzo ciekawe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Szczerze panowie - stwierdziłem podobnie - wielkie BEEE Już nie chcę tego kupować ..... i bardzo dobrze, że się nawróciłeś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.