samolocik Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Jezeli ktoś szuka nadajnika 35MHZ, 7-kanałowego z syntezą z mozliwością rozbudowy do 2,4GHz w standardzie MPXa to w przyzwoitej cenie jest tutaj: http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1286_1288&products_id=61653 Wysyłka gratis do krajów UE. Ceny odbiorników 6 kanałowych 30 EUR, 5 kanałowych 18 EUR tego samego producenta w tym samym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Wysyłka gratis do krajów UE. To raczej nie do całej UE, bo akurat do PL to z tego co się orientowałem kasują 15EUR. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 To jestem zaskoczony. Warto z nimi ponegocjować. Ja nie płaciłem za przesyłkę pomimo że była w zeszłym roku w czasie kiedy nie mieli promocji darmowej wysyłki od 90 EUR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 W porownaniu z innymi sklepami w UE, ten kasuje niewiele za przesylke. Za kazdym razem pare euro placilem zamawiajac "drobiazgi". Nie placilem za dwa modele kupione u nich. Cos mi sie zdaje, ze nie pobieraja za paczke od jakiejs kwoty zakupu. Od 250-300 euro? Gdzies jest na stronie sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a ja znalazłem coś takiego: http://www.hobbydirekt.de/RC/Multiplex-RC/COCKPIT-SX-Einzelsender-Synthesizer-Multiplex-45150::6268.html radio za 82,95€ + 17€ za wysyłkę do Polski, w sumie poniżej 100€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 I lindigner I hobbydirekt polecam. Komunikacja pierwsza klasa, płatnośc paypal bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zamówiłem w hobbydirekt. Najpierw był dostępny, potem był już w dziale wysyłek, następnie status zmienił się w oczekiwanie na produkt, a teraz jest backorder. Kontakt jest w miarę, ale obsługa to dno... Nie wiem ile jeszcze mam czekać bo w piątki na maile już nie odpisują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ja swoje radio zamówiłem 16.09, a otrzymałem 24.09. Czyli całkiem nieźle. Do tego zamawiałem sam nadajnik, a przy okazji dostałem też serwo, będące częścią bogatszego zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 W końcu dotarło Też dostałem serwo i jeszcze mikro paczkę haribo :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 widać że wspierają swój ojczysty przemysł i robi haribo fajną reklamę "misie Haribo, to co modelarze lubią najbardziej" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.