Skocz do zawartości

Nadajnik COCKPIT SX 35MHZ za 99,99 EUR

samolocik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jestem zaskoczony. Warto z nimi ponegocjować. Ja nie płaciłem za przesyłkę pomimo że była w zeszłym roku w czasie kiedy nie mieli promocji darmowej wysyłki od 90 EUR.

Opublikowano

W porownaniu z innymi sklepami w UE, ten kasuje niewiele za przesylke. Za kazdym razem pare euro placilem zamawiajac "drobiazgi".

Nie placilem za dwa modele kupione u nich. Cos mi sie zdaje, ze nie pobieraja za paczke od jakiejs kwoty zakupu. Od 250-300 euro? Gdzies jest na stronie sklepu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówiłem w hobbydirekt. Najpierw był dostępny, potem był już w dziale wysyłek, następnie status zmienił się w oczekiwanie na produkt, a teraz jest backorder. Kontakt jest w miarę, ale obsługa to dno... Nie wiem ile jeszcze mam czekać bo w piątki na maile już nie odpisują...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.