Tomek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witam! Wlasnie przyszedl do mnie prezent jaki ufundowala mi malzonka. Jak widac "model" jest dosc komplikowany Ale po 30 minutach juz gotowa ,oszlifowana i czeka na lakierowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 To taka sama skrzynka jak moja. Z Tomkiem już rozmawialiśmy, ale napiszę dla innych. Koniecznie trzeba ją pomalować, zabezpieczyć przed paliwem. Ja tego nie zrobiłem i jest nasiąknięta paliwem. Fuuj :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 a nie macie planów tekeigo modelu ?? z chęcią bym sobie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Mam rysunki skrzynki startowej z Modelarza. Jest trochę wuększa, ale zaletą jest to, że już we wstepnej fazie mozesz modyfikować do własnych potrzeb. Jutro mogę wkleić fotkę jak wygląda w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 wstawiaj plany i fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Plan zamieściłem w dziale -Plany - dopisując autora projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 A ja sobie sam swoją wymyśliłem i jakkolwiek co poniektórzy mieli ubaw po pachy, doskonale mi się sprawdza i jeszcze lepiej służy. Widok: jutro w wątku o DUKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Nie pomyslalem Marcin zeby ja obmierzyc i zrobic kopie w postaci planow . A kto wie czy sam kiedys nie bede mial potrzeby zrobienia 2 skrzynki , jak ta sie wylacha. Na razie mam mazniety spd od polowy na niebiesko i gore na zolto . Juto dojdzie osdobny pasek na czerwono i mozna bedzie polakierowac bezbarwnym. Jutro wrzuce zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 to porób fotki i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 o.k. Marcin Zaraz ide lakierowac ,wiec najpier szybko pomierze i pozniej polakieruje. A wieczorem wrzuce zdjecia i rysunek z wymirami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Niestety kartka z wymiarami zostala w lakierni a ja tam nie wejde przez najblzsze 30 minut. Za to wrzucam zdjecia. przod tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Troche mi to zajelo czasu ale wkoncu mam swoja wymarzona skrynke startowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.