Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dziękuję za pomoc , zdecydowałem się na propozycję Malkera, i u tego samego sprzedawcy planuję kupić za jednym razem ten silnik + 6x4 prop + 30A ESC(bo taniej niż z HobbyCity) Czy kupując na Ebayu parę przedmiotów na raz, normalnie jak na alledrogo klikam BUY na te 3 przedmioty i sprzedawca wyśle to w jednej paczce i raz zapłacę? Nie długo wrzucę zdjęcie tego miga bo już kończę malowanie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetial Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Czy kupując na Ebayu parę przedmiotów na raz, normalnie jak na alledrogo klikam BUY na te 3 przedmioty i sprzedawca wyśle to w jednej paczce i raz zapłacę? Wszystko zależy od sprzedawcy, akurat u tego którego podałeś wysyłka jest bezpłatna więc... nie płacisz nawet jeden raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 No to teraz oceniać moje malowanie: Mig 29 ParkJet Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No to teraz napiszę, że jest ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Czy ktoś może pokazać mi na zdjęciach jak ma rozmieszczoną elektronikę w tym samolocie? I jeszcze jedno Jak podłączyć serwa bo z tego co widzę są tylko dwa i raz pracują jako ster wysokości a raz jako lotki to jak to ma być ustawione aparaturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 na wcześniejszych stronach są zdjęcia wyposażenia. Ew tutaj http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=757214 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Proszę o pomoc bo nie wiem jak z tymi serwami jedni mają wysokość spiętą z lotkami inni wogóle lotek nie mają a jeszcze inni osobno lotki wysokość i jeszcze kierunek to jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Dokładnie tak jak mówisz. Jest różnie. Zależy od widzimisię Pilota, możliwości aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 No ok a na początek jak należałoby to zrobić i jeszcze jedno czy ten silnik może być ? D2826-6 2200kv Outrunner Motor Specs: Rpm/V: 2200kv Shaft: 3.17mm Voltage: 2S~3S (7.4v to 11.1v) Weight: 50g Watts: 342w Max Current: 34A ESC: 40A Suggested Prop: 7x4(3S) ~ 7x3 (2S) Mounting Hole Bolt Circle: 16mm or 19mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 lisartur, polecam przeczytać cały ten temat, ponieważ to o co pytasz jest w tym temacie, czy ten silnik może być ? D2826-6 2200kv Outrunner Motor oczywiście że tak, a śmigło 6x4.Ustawienia serv w aparaturze(Turnigy 9x) mam takie: ELEVON STATE ACT AIL1 -100 -100 AIL2 -100 -100 ELE1 100 ELE2 -100 ustawienia te możesz zastosować gdy masz same tylne stery lub tak jak ja i spetial, że lewy ster wysokości jest połączony z lewą lotką i to samo z prawą stroną. Jeśli jednak któreś z serv nie działa w odpowiednią strone to zmieniasz wartość z ujemnej na dodatnią i odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.