ECO400 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Witam. Poszukuję osoby która zechciała by mi pomóc z założeniu swojej strony www. Głównie chodzi mi o dobór domeny. Będę wdzięczny za pomoc Najlepiej pisać na gg lub PW. Pozdrawiam.
smootny Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Witam. Poszukuję osoby która zechciała by mi pomóc z założeniu swojej strony www. Głównie chodzi mi o dobór domeny. Będę wdzięczny za pomoc Najlepiej pisać na gg lub PW. Pozdrawiam. Napisz mi na PW jakie informacje - lub jaka forma pomocy ciebie interesuje - chętnie pomogę.
noker Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Polecam linuxpl.com. dobry, w miarę tani i bardzo stabilny. Mamy na nim serwis polandcargo.pl i jak sięgam pamiecią nie było żadnego downa. co bardzo często przytrafiało się np na webd.pl Chyba , że szukasz coś za darmo - to trzeba się liczyć z reklamami, bardziej lub mniej denerwującymi, ale zawsze ...
ECO400 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 Dzięki Panowie. Już nieaktualne. stejla_u mi pomógł
karambolis8 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Chyba , że szukasz coś za darmo - to trzeba się liczyć z reklamami, bardziej lub mniej denerwującymi, ale zawsze ... Niekoniecznie. Trzeba tylko dłużej poszukać. Np heliohost
kalorymetr Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ovh i 1and.pl dają darmowy hosting i domene na 2 lata.
Vespa Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Warto zaznaczyć, że ceny domen w ovh.pl są na prawdę bardzo konkurencyjne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.