ECO400 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam. Poszukuję osoby która zechciała by mi pomóc z założeniu swojej strony www. Głównie chodzi mi o dobór domeny. Będę wdzięczny za pomoc Najlepiej pisać na gg lub PW. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam. Poszukuję osoby która zechciała by mi pomóc z założeniu swojej strony www. Głównie chodzi mi o dobór domeny. Będę wdzięczny za pomoc Najlepiej pisać na gg lub PW. Pozdrawiam. Napisz mi na PW jakie informacje - lub jaka forma pomocy ciebie interesuje - chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Polecam linuxpl.com. dobry, w miarę tani i bardzo stabilny. Mamy na nim serwis polandcargo.pl i jak sięgam pamiecią nie było żadnego downa. co bardzo często przytrafiało się np na webd.pl Chyba , że szukasz coś za darmo - to trzeba się liczyć z reklamami, bardziej lub mniej denerwującymi, ale zawsze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dzięki Panowie. Już nieaktualne. stejla_u mi pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Chyba , że szukasz coś za darmo - to trzeba się liczyć z reklamami, bardziej lub mniej denerwującymi, ale zawsze ... Niekoniecznie. Trzeba tylko dłużej poszukać. Np heliohost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalorymetr Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ovh i 1and.pl dają darmowy hosting i domene na 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Warto zaznaczyć, że ceny domen w ovh.pl są na prawdę bardzo konkurencyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.