Kross Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Właśnie o ten łuk mi chodziło na pierwszej fotce.Dlatego podbiegłem podtrzymać skrzydło, żeby ujemny wznios był jak najmniejszy No i w kupie siła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dziś na wale wiślanym. Troszke inne latanie Zaczęło sie spokojnie... ... by potem dać ile fabryka dała... Przecieranie szlaku na pełnym gwizdku Lądowanie w wersji PRO Rekin mini Potem się rozdmuchało do kosmicznego 1,5 m/s na sekundę i łatało się dlg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dobrze, że przy tej wichurze nie połamaliście modeli ps. na zboczu silnikami się wspomagać profanacja fuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Piper Cub'y latają w górach i sprawdzają się na Alasce, więc były tak prawie w swoim żywiole.Później zabawa przeniosła się >>> do Unisławia <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fajne Piper CUDY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na naszej stronce cztery nowe miejscówki do lotów na wale wiślanym w bydgoskim Fordonie oraz na Jachcicach.link: http://f3fcb.webnode.com/news/wa%C5%82-w-fordonie/ oraz aktualizacja mapki google z miejscówkami do latania na zboczu w KUJ-POMlink:https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zlJK66ploo28.k9fsnpMVc9Bc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 No to teraz Way się już nie zgubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Swoją drogą silnikowce i piankowce na żaglu, to taka forma przekonania pozostałych modelarzy do latania na zboczu.Żeby niemieli wymówki, że mają nieodpowiednie modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja dziś w Unisławiu byłem sam, cisza, słonko i wiatr taki se 6-7m/s . Pięknie się lata jak masz słońce za plecami . Dojazd bezproblemowy. O godzinie 13-tej przegoniła mnie śnieżyca (w sam raz na obiad ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Czy Mystic zadowolony to nie wiem, ja jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Wspominki 3 lata i 2 dni temu ...i 10 dni później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jutro zapowiadają się ładne warunki na latanie na żaglu w Starogrodzie klip z czerwca zeszłego roku i mam nadzieję , że jutro powstanie następny https://www.youtube.com/watch?v=uOYrff-Msbw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Filmu nie ma bo były piękne warunki do latania więc szkoda było marnować czas (jest parę zdjęć). Towarzystwo skromne ale sympatyczne i rodzinne krótko mówiąc słowami kolegi Janka BAJAKA i LAMBADA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 No ładnie, Ja może jutro polatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jak to mawiają starzy "zboczeńcy" Starogród zaliczony dmuchało, padało, i się latało było fajowo - bardzo udany poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Pod wieczór udało się polatać w Unisławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Byłem chwilkę w Starogrodzie, ładnie dmuchało bardziej wytrwali nieźle polatali \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 W przerwie między deszczami kto mógł polatał w Starogrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 W Fordonie lało co chwilę. Pogoda istnie barowa. Anioły w niebie miały taką bibę, że kostki lodu z drinków wszędzie rozsypane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Marzy w sumie nie wiem czy Nowe czy Stare ale oblatane. Wiało koło 8 m/s z czasami sporą odchyłką, mgliście ale super fajnie ulotniłem Dianę, która chyba się urodziła na zboczu Oczywiście dopisało jak zwykle towarzystwo "zboczeńców" skromna ale sympatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.