damenix Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Niedizelna wycieczka do Marz. Kilka modeli i ich zadowoleni właściciele. Krótki filmik przedstawiający Szybowiec DIANA. Model po raz pierwszy rozwija skrzydła na zboczu. Za sterami oczywiście dumny właściciel Horn3t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Dziś pojechałem na chwilę do Topolna na wał Sprawdzić kierunek wiatru, dojazd itp. Na wale Respectem jeszcze nie latałem, ale widziałem jak na mniejszych wydmach latają Mistrzowie, to czemu nie spróbować Zalecany warunek w opisie wału to min 8m/s, a dziś wiało 3-5m/s. Jutro jeszcze raz jadę, bo ma dymać mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Pewnie dał balastu dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Bez balastu. Tylko trzy loty i szybko do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Nie mogę się nadziwić, że takim modelem jako tako zalatałeś na wale przy tak słabych warunkach. Co do balastu, to pewnie wszystkie serwa wymontowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Waga to 2100g, serwa zostawiłem, ale i tak Respect nie przebije Twojego Rekina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 O ktorej jutro jedziesz? Moze spakuje do pracy Flinga i podjade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Tak o 11-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Czy to jest ten "metrowy krawężnik", o którym mówił kiedyś Leszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Unisław zaliczony (u mnie wiało tyle co na filmie) W drodze do Unisławia trafiłem na leżące drzewo na jezdni . Przejazd zablokowany, na szczęście znałem objazd.Zresztą na całym pomorzu ludzie liczą straty przez zwalone drzewa (poniszczone samochody, w Sopocie jedna ofiara śmiertelna). To znaczy, że to nie żarty, jednak coś wieje.Ludzie bez prądu, na Bałtyku sztorm. Kurczę, nie wiem czy jesteśmy normalni, ale na pewno jesteśmy jednymi z nielicznych, którzy cieszą się z takiej pogody U nas piękny dzień, jak na listopad +15’C, na zboczu normalnie ciepełko I jak zwykle w takiej sytuacji, w moim wiatromierzu siadła bateria Na filmie mały tutorial, jak zmierzyć siłę wiatru, wiatromierzem bez baterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Że też ja cholera jakoś się tam nie mogę wybrać !! No weźcie mnie kiedyś ze sobą to może odczaruję to fatum ....!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pobiwakowaliśmy z Damianem w Marzach od rana, było gęsto 'szmatolotów" a koledzy wyczynowcy uskuteczniali trening na bazach. Miły poranek i latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ktoś z Was jutro będzie? Teoretycznie w Szprudowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ja nie jutro koszę lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 2 godziny w Unisławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.