Gość Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VkGh0CPdQGg&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Nice, może jutro coś nagramy z Pilatusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Bardzo chętnie (jestem z ASG 29/18 na EPGL od 9.00 do 14.00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Hmm, to możemy się minąć, bo ja mam czas tak od 13:30. Ale zobaczymy Też mam ASG 29, ale wersję 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Model szybolka fajny, ale filmik jest zajefajny :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Bardzo fajne. Lubię takie filmy i szybolki na holu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwarc Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jeden z najlepsiejszych filmów jakie widziałem, czekałem czy w napisach końcowych nie padnie nazwisko Sławomira Idziaka (Black Hawk Down) Dziękuję za filmik, i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.