Patryk Sokol Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Wczoraj odebrałem kadłub produkcji Modellotu do mojego wymarzonego modelu, czyli Jantara. No i rozpakowuje paczkę (ta, prędzej rozrywam na strzępy) i pierwsze co wyjmuje to podstawka kabiny, a zaraz po niej oszklenie. Rzut oka czy wszystko pasuje (i pasowało) i położyłem ją na łóżko, potem wyjmuje kadłub. Patrzę oczywiście z zachwytem, gładzę żelkot i z tej radości aż siadłem na łóżko. No i wtedy tylko słyszę donośne chrup. W duchu błagam, aby to było cokolwiek innego, ale nie to było oszklenie kabiny :evil: . No i teraz mam ślicznie pęknięte oszklenie w Jantarze :evil: . Teraz sam nie wiem co z tym zrobić, kupić nową kabinkę, czy kleić tą. Później wrzucę zdjęcia to może coś doradzicie. ps. Może i opis wyszedł trochę dramatycznie, ale teraz mi się trochę chce z tego śmiać
krykiet Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 no to masz pecha. byles po prostu zbyt podekscytowany :mrgreen:
Ramzes18 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ciesz sie ze nie siadles na kadlub z zachwytu nad kabinka...... :rotfl:
GregorianR Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 No to ja zwaliłem sobie dzisiaj humor przez wycinanie skrzydeł ze styro! Zadowolony że dostałem nowy drut oporowy pobiegłem do garażu wyciąć skrzydła do Predatora! I skończyło się na tym że zmarnowałem 4 arkusze styro a skrzydła nie mam ani jednego! :x Teraz muszę poszukać innego szybowca bo tego mi się już odechciało! Nie mam pojęcia jak Wy tak ładnie wycinacie!
Ramzes18 Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Jesli nie tniesz grawitacyjnie to sam raczej nie wytniesz, bedzie ci potrzebna druga osoba, profile dzielisz np na 5 czesci, jedna osoba jak tnie mowi, jeden, poltora, dwa i tak dalej, a duga osoba musi sie dostosowac zwalniajac badz przyspieszajac Powinno sie udac P.S. DObre profile to polowa sukcesu ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.