Kaczor1992 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam. Wypadek miał miejsce ok miesiąca temu ale dopiero teraz miałem możliwość zrobienia zdjęć. Przyczyną wypadku Excela był baaardzo głupi błąd - nie sprawdzenie lotek przed lotem przez co nie zauważyłem reversa właśnie na lotkach :evil: Katastrofa miała miejsce na ul. Chudoby na Białołęce w Warszawie. Tak wygląda teraz : Mam też pytanie chyba czysto retoryczne i trochę bezsensowne ale czy jest w ogóle opcja żeby to odbudować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jak jesteś (byłeś) bardzo przywiązany do tego modelu to odbudowuj. A jak nie, to kup nowy, przełóż wyposażenie i lataj. I zmniejsz zdjęcie do rozmiarów 800x600! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Nieopłacalne .Nowy kosztuje ok.260 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A co zrobisz z tym wrakiem .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jak to sie mowi na podpalke do grilla:d chociaz przy dzisiejszej temperaturze to do podpalke do pieca:d jak wyżej pisano. Jak do modelu sentyment to kupuj nowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor1992 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nowy już kupiony i oblatany, byłem po prostu ciekaw czy w przyszłości nie dało by się czegoś jeszcze z tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.