Gość horn3t Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Kolejna staroć modelarska z moich redukcyjnych modeli, zestaw Dragona jest bardzo dokładny i prosty w budowie jak układanie klocków lego a szybowce leżą Niebawem jakieś samoloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Właśnie o takim zakurzeniu mówiłem w wątku o Tygrysie (: Super modele, masz gdzieś większą galerię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Szacunek, jeszcze nie widziałem tak rewelacyjnie zwaloryzowanego modelu Panthery, której jestem wielki fanem, T-34 także, ale Panthera ma u mnie nr1. P.S. w jaki sposób kolega, przechowuje takie cudeńka w domu i chroni je przed kurzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 P.S. w jaki sposób kolega, przechowuje takie cudeńka w domu i chroni je przed kurzem? W takich gablotach, a raz na kwartał czyszczenie pędzelkiem z delikatnego włosa. Miło, że się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Bardzo dziękuje za odpowiedź, posiadam podobną gablotkę ale mało szczelną i kurz przedostaje się w nieprzewidywalnych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.