Guest horn3t Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Kolejna staroć modelarska z moich redukcyjnych modeli, zestaw Dragona jest bardzo dokładny i prosty w budowie jak układanie klocków lego a szybowce leżą Niebawem jakieś samoloty.
karambolis8 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Właśnie o takim zakurzeniu mówiłem w wątku o Tygrysie (: Super modele, masz gdzieś większą galerię?
eptita Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Szacunek, jeszcze nie widziałem tak rewelacyjnie zwaloryzowanego modelu Panthery, której jestem wielki fanem, T-34 także, ale Panthera ma u mnie nr1. P.S. w jaki sposób kolega, przechowuje takie cudeńka w domu i chroni je przed kurzem?
Guest horn3t Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 P.S. w jaki sposób kolega, przechowuje takie cudeńka w domu i chroni je przed kurzem? W takich gablotach, a raz na kwartał czyszczenie pędzelkiem z delikatnego włosa. Miło, że się podoba
eptita Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Bardzo dziękuje za odpowiedź, posiadam podobną gablotkę ale mało szczelną i kurz przedostaje się w nieprzewidywalnych miejscach.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.