Marek_Spy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ale dzięki temu filmowi zaistniał w sieci. Może mu o to chodziło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Niektórych może coś trafić, jeśli widzą jak on niszczy model, na który ich nie stać. Może to mieć też związek z tak zwanym "szanowaniem pieniędzy"...Moim zdaniem to po prostu zazdrość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 A mi nie chodziło o to, że spalił model bo jak dla mnie to on może sobie wszystkie swoje modele spalić. Chodziło mi o to, że facet leje benzynę, podpala ją nie zachowując bezpiecznej odległości. Nie dosyć, że rozwalił model to jeszcze się poparzył :? Może jeszcze był w szoku i nie wiedział co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 choina, w końcu to jego kasa jego zdrowie ...co mu bronić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Dla mnie, to on mógł by nawet go spróbować zjeść. Nie wiem o co tyle piany? Rozwalił model, ma kasę i nie chce mu się naprawiać lub nie potrafi, jego sprawa. Swoja drogą że z głupoty i chęci szpanerstwa zrobił z siebie grilla Choć mógłby oddać do jakiejś modelarni. Na pewno by się znalazł ktoś chętny do odbudowy, bo taki modeli tani w zakupie nie jest. choina a teraz humorystycznie, może gość jest roztargnionym pilotem i z roztargnienia rozbił model. Całe szczęście że przez to roztargnienie nie oblał siebie benzyna i nie podpalił :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Nic nowego. Na znanych mi strzelnicach są miejsca, gdzie dorośli faceci z upodobaniem rozwalają rozmaite przedmioty. Zwykle specjalnie je przynoszą. Kiedyś nawet jakiś pracownik strzelnicy nieopatrznie zostawił drzwi zbyt blisko stanowisk strzeleckich i bardzo brzydko mówił jak wrócił :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ludzie, Nad czym tu dyskutujecie. Spalił model i tyle, sam widziałem w tym sezonie spalonego na naszym lotnisku 2,5 metrowego, węglowego Ravena. Nikt się jakoś nie wzruszył. Lepiej róbcie modele i latajcie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Adam 10 - dobrze piszesz A ja sam kiedyś zawoziłem na strzelnice stary komputer, żeby z blaszaka zrobić sobie kulochwyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.