mirolek Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 detaliści ..... :x Nałoże z cienkiego epp odsuwaną owiewkę dla tylnego strzelca ... a mogłem nie wdawać się w szczegóły bo zaraz ktos zapyta a gdzie jest strzelec? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A gdzie rury wydechowe ? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 eee tam wystarczy jak podetniesz tył owiewki i p osprawie ;0 hmmm.. to może zrób jeszce chociaż chrapy wydechów? będziesz miał pretekst żeby uwalić go trochę smugami po gazach wydechowych... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A podwozie, przeszklenie kabiny, kołpak, pilot, linie łączenia blach itp...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ok to chyba troszkę za daleko sobie pojechaliśmy Żeby nie było wątpliwości to ESA i Mirku na prawdę model bardzo udany. Mam nadzieję, że uda mi się jutro pogonić trochę Twoje czerwone gwiazdy moimi RAF-owskimi wstęgami Dziś powinienem skończyć Mustanga, może uda się nawet dać mu troszkę kolorków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 no to mam co chciałem ...... :lol2: Marku, swoim Hellcat-em tak wysoko podniosłeś poprzeczkę, że choćbym siedział miesiąc nie sprostam. Rury wydechowe pewnie jeszcze zrobię ale proszę nie pytajcie dlaczego pilot nie ma czerwonej gwiazdki na pilotce :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 No tak, sami sobie podnosimy poprzeczkę i wychodzą takie ESA'owe makiety :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 i tak ma być! latającym deskom mówimy stanowcze NIE! hehehe a tak serio - niech to będzie jakaś droga ewolucyjna w ESA, żeby modele bardziej przypominały jednak samoloty -z czystego szacunku dla orginałów i ich pilotów oraz - co myślę ważne - abyśmy rozwijali zdolności manualne bo modelarstwo ma służyć myślę nie tylko zabawie, ale i zdobywaniu pewnych umiejętnosci jeśli będziemy latać chińskimi gotowymi modelami/zabawkami to znaczenie słowa "modelarz" STASZNIE straci na wartości... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 tak ma być! latającym deskom mówimy stanowcze NIE! Całkowiecie się z Tobą zgadzam, dlatego kolejny raz zrobiłem wyokrąglony kadłub i starałem się maksymalnie zachować kształt skrzydeł, ogona i kadłuba. Nasze ESA są dużo ładniejsze niż czeskie zestawy "latające deski" .... dlatego Marku, Twoje hasło powinno zostać podklejone jako motto w temacie ESA Zbyszek, motor wyłączony na zimę ..... czyli spotykamy się na zawodach ESA w Bolesławcu? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 czyli spotykamy się na zawodach ESA w Bolesławcu?A domki jakieś przewidziane? Tylko jeden dzień a mam szmat drogi. Ponad 500km. ...ja mam wszędzie daleko, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Chyba bliżej do Góry Kalwarii, tylko nie bardzo wiem kiedy tam są zawody ESA. Czas skończyć latać przy domu ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Bolesławiec: 7listopad G.Kalwaria: 11 lub 13list /pogoda/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Prędzej Góra... tylko 180km. Może z rodziną przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Prędzej Góra... tylko 180km. Może z rodziną przyjadę. .... to teraz zabieraj się za Wilka i intensywny trening bo Eskadra Kraków systematycznie szlifuje formę :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Tak tez właśnie zamierzam..... patrząc na Wasze modele, aż się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Mógłbym dostać bezpośrednie linki do zamieszczonych fotek? Bo chętnie bym pooglądał tego Ił'a, a jak wcześniej pisałem, nie wyświetlają mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Prawdopodobnie masz zablokowane wyświetlanie plików - musisz zezwolić (wąski pasek po menu) Zdjęcia są załadowane do mojej galerii - możesz wejść na mój profil potem galeria i dojdziesz do zdjęć. Zbyszek - niezła foka z motorem ale czy to aby motor RC :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nie chcę robić OT, ale mam jeden motorek RC 1/8 Kyosho i drugi 1/5 własnego projektu w budowie . Jestem fanatykiem I trzy auta rc. Same elektryki Ale zawsze chciałem latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.