Ace Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jak w temacie. posiadam tę cessne i myślę ze był to dobry wybór, lecz chciałbym zobaczyć wasze opinie na temat tego samolotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Takie pytanie to raczej na forum pilotów małych samolotów pasażerskich a nie na modelarskim. Raczej nikt z nas nie posiada własnej Cessny. Ja osobiście wolałbym Beavera ale mam za mały garaż. Musiałbym wynajmować hangar, a to są koszty ... Powyższa wypowiedź jest w ramach opierniczenia Cię. Domyśl się za co. Domyślam się, że masz około 13 lat więc dlatego piszę delikatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 mi chodziło o tą cessne http://www.gimmik.pl/tw-7471-cessna-p-1369.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja osobiście wolałbym BeaveraA mój się mieści w piwnicy.mi chodziło o tą cessneNa początek bardzo bobry wybór za tą cenę.Jak nie przeszkadzasz to sama leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 I uzupełnij dane dot. wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 widze że ma lotki a na poczatek to niewjest wskazane jesli sie uparłeś na ten model to ok ale to się skończy kilkoma kretami zanim to ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 widze że ma lotki a na poczatek to niewjest wskazane jesli sie uparłeś na ten model to ok ale to się skończy kilkoma kretami zanim to ogarniesz. już sie skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Vertigooo napisał/a: widze że ma lotki a na poczatek to niewjest wskazane jesli sie uparłeś na ten model to ok ale to się skończy kilkoma kretami zanim to ogarniesz. już sie skończyło. Nie rozumiem dla czego wszyscy początkujący się tak boją lotek. Model prowadzi się pewniej i jest większa frajda z latania a ten Twój kret Ace, na pewno nie był z powodu lotek. Napisz coś więcej. Co do modelu to za tą cenę jest bardzo fajny. Naucz się utrzymywać w powietrzu, a potem zamontuj do niego bezszczotkę. Byłem zadziwiony jak kiedyś na lotnisku zobaczyłem co ten model we wprawnych rękach i z dobrym silnikiem potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a ten Twój kret Ace, na pewno nie był z powodu lotek.No właśnie był z powodu mojej niewiedzy :oops: po prostu skrzydła były zamontowane zle w stosunku do statecznika poziomego, no a skutki to krecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A gdybym póżniej chciał wymieniać silnik na bezszczotkowy czy ten by się nadał http://abc-rc.pl/p/9/32/silnik-2410-08-gold-silver-890kv-tower-pro-silniki-elektryczne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Musisz wymienić silnik i regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamN Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Tobie syknie silnik mniejszy i lżejszy, bo ten chyba ma 60g. No na alledrogo wadziłem zestaw silnik+rygiel za 60zł no i bakteria by ci się przydała taka 1000/1300 mAh 11,1Vmożna zakupić do 40 zł. Jednak małe modele odradza się do nauki latania większe są bardziej stabilne i lepiej latają a małe są nerwowe i nie wybaczają tyle błędów, co większe. Pozdrawiam AdamN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 wiem no i jeszcze pakiet ale sie pytam czy silnik dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamN Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Raczej za wielki ja bym poszedł w emax 2822 lekki i ma niezły ciąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzajecki Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 a jaki pakiet byście polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter216 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 tu masz http://allegro.pl/turnigy-lipo-lipol-1000-1000mah-11-1v-25-35c-3s-i1351274585.html będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.