Wojtek I Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A no Miałeś, ale cały czas szkoda mi było dokładać 41g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 41 gram to dosyć sporo.Kapcie są z laminatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Oczywiście 41g oba. Tak są z laminatu wzmacniane węglem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekS Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 A czy przesłał by pan darmowe plany do CNC ? Model bardzo mi się podoba i chciałbym sobie takiego zbudować ! Miałbym nawet silnik i regulator . :mrgreen: Mój e-mail tolo9@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Przykro mi, ale nie mam takich planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekS Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 A zwykłe plany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Zwykłych też nie bo jak już pisałem, rysunki skrzydła przepadły wraz z dyskiem (awaria), na kadłub nie było planów, został zrobiony ze szkicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Coś się pokićkała numeracja stron. Właśnie nastąpiła zmiana opon, zobaczymy co z tego wyniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Model bajka ... jakieś plany może ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.