Gość Kamyczek_RC Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam kolegów przy okazji mojego pobytu na tym forum pragnę zaprezentować nowy model F3F od producenta z Czech : Model calo laminatowy 2 wersje szklana i węglowa .
Boguslaw Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 A jaka cena tego modelu?
Boguslaw Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 he... he,he... może jakiś z resursem to będzie w zasięgu he,he...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Model aktualnie kosztuje w wersji szklanej ok 750€ , wersja węglowa 850€ w tym momencie czas oczekiwania ok 2m-cy. Model moim zdaniem ładnie wykonany i dobrze latający. Na tą chwile mam tylko dwa filmiki oceńcie sami filmiki z budowy i lotów: miłego oglądania
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Producent modelu zadbał o kolegów mieszkających na nizinach i wyposażył model o kadłub w wersji elektro , biorąc pod uwagę możliwość użycia relatywnie tanich napędów i sporych akumulatorów daje to szansę na posiadanie wersji elektrycznej bez konieczności zakupu silnika elektrycznego za 500 € .
Marcin K. Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Piekny model, pogratulować! A no i model wcale nie taki straszny no chyba ze nazwa bierze sie z ceny...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cena większości modeli oscyluje w okolicach 800-1200€ w zależności od producenta i materiału z którego jest wykonany. Nie są to modele do nauki latania a raczej dla zaawansowanych pilotów posiadających umiejętności pilotażu i dość pewną rękę.
Marcin K. Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Trochę latam(5 latek) no ale na to bym się nie zdecydował.. Za wysokie progi na moje nogi. No ale taki 2m Vip od Leszka D. to by mi przypasił Sądząc po opiniach to te modele są jednak warte swojej ceny. Szkoda ze nikt w okolicy nie ma takiej bestii... Chętnie bym opatrzył jak to lata..
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dla zainteresowanych link z zawodów u kolegów w Czechach i kilka zdjęć SCARY elektro . http://www.mkchlumec.cz/RCEN/RCEN_Pesvice_2011.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.