Jump to content

Nowy model F3F SCARY od producenta z Czech

Guest Kamyczek_RC

Recommended Posts

Guest Kamyczek_RC
Posted

Witam kolegów przy okazji mojego pobytu na tym forum pragnę zaprezentować nowy model F3F od producenta z Czech :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Model calo laminatowy 2 wersje szklana i węglowa .

Guest Kamyczek_RC
Posted

Model aktualnie kosztuje w wersji szklanej ok 750€ , wersja węglowa 850€ w tym momencie czas oczekiwania ok 2m-cy. Model moim zdaniem ładnie wykonany i dobrze latający. Na tą chwile mam tylko dwa filmiki oceńcie sami ;)

filmiki z budowy i lotów:

miłego oglądania ;)

• 5 months later...
Guest Kamyczek_RC
Posted

Producent modelu zadbał o kolegów mieszkających na nizinach i wyposażył model o kadłub w wersji elektro , biorąc pod uwagę możliwość użycia relatywnie tanich napędów i sporych akumulatorów daje to szansę na posiadanie wersji elektrycznej bez konieczności zakupu silnika elektrycznego za 500 € .

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Guest Kamyczek_RC
Posted

Cena większości modeli oscyluje w okolicach 800-1200€ w zależności od producenta i materiału z którego jest wykonany. Nie są to modele do nauki latania a raczej dla zaawansowanych pilotów posiadających umiejętności pilotażu i dość pewną rękę.

Posted

Trochę latam(5 latek) no ale na to bym się nie zdecydował.. Za wysokie progi na moje nogi. No ale taki 2m Vip od Leszka D. to by mi przypasił :) Sądząc po opiniach to te modele są jednak warte swojej ceny. Szkoda ze nikt w okolicy nie ma takiej bestii... Chętnie bym opatrzył jak to lata..

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.