bzik4 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Znalazłem na allegro silnik stary ruski CSTKAM 2,5D w stanie idealnym, pomyślałem że fajnie by go było mieć w swojej kolekcji, mam już jeden taki ale nie w wersji BOX :wink: Cierpliwie czekałem do zakończenia aukcji i :shock: z niedowierzaniem zobaczyłem cenę końcową. Czy cena metali kolorowych jest tak bardzo wysoka? :twisted: Czy może ruskie silniki stały się zabytkowymi cackami :roll: Chodzi o tę aukcję
fischer8 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ewidentnie widać że została podbita cena przez kopertkę.
bubu2 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Niezupełnie tak. Popatrzcie na godziny licytacji. A poza tym, nie jest to jakiś byle jaki, gówniany ruski silnik
bzik4 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 bubu2, jak chcesz to mogę ci sprzedać swój, co prawda nie w pudełku ale za 200pln :wink:
Guest Anonymous Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Niektórzy przesadzają z cenami, ale silnik i tak nadaje się jedynie na półkę - sam widziałem jak w dwóch egzemplarzach ukręciły się wały, a jeden się zatarł....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.