Malker Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Sadysta ! :evil: Takie małe fotki wkleja... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.14 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Yaczek został oklejony.Nastąpiła zmiana malowania.Będzie taki: To co jest na tym zdjęciu waży równe 3kg Dorobione z własnej inicjatywy końcówki. Środek: CDN> :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 To co jest na tym zdjęciu waży równe 3kg ... z kaloryferem czy bez :mrgreen: Kuba co to za zestaw że nie widać sladów po laserze? Tak doczyściłeś czy frezowane elementy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.14 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Zestaw jest frezowany i chyba jest to jego duży plus . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Postępy są? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.14 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Na razie postępów nie ma , ponieważ silnik w velox'ie się zmieniał. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.14 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jakoś szybko zleciały te dwa laty W czerwcu yaczek poleci na 100 % ! Wrzucam fotki tego co udało mi się ostatnio zrobić.Był tak szybko składany , że nawet nie miałem czasu go przetrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na tę okazję wystrzyżemy pas w Niebrzegowie. rzeczywiście zapuściłes go troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Kuba jak tam Yaczek , bo konkurencja nie śpi tylko skleja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 No i po oblocie , waga 6,8kg bez paliwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 I tylko tyle.. ? Dawaj jakiś filmik bo miło się patrzy jak latasz . Nie wiem czemu ale w większości Yaków widzę mocno wystającą piastę poza maskę co wg. mnie szpeci trochę model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nie wiem czemu ale w większości Yaków widzę mocno wystającą piastę poza maskę co wg. mnie szpeci trochę model. model krilla oryginał u mnie poprostu tak wyszło a filmik będzie jak znajdzie się ktoś chętny , żeby filmować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nie wiem czemu ale w większości Yaków widzę mocno wystającą piastę poza maskę co wg. mnie szpeci trochę model. Z tego co czytałem to duża powierzchnia maski silnika powoduje zmniejszenie sprawności układu silnik+śmigło. Odsunięcie śmigła do przodu względem maski powoduje delikatne zwiększenie ciągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Waga dość sporawa, pamiętam, że mój Gold Wing 55 ważył cos koło 6,2 bez paliwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nagrane chyba telefonem , ale i tak nieźle , jak bym wiedział to bym się bardziej postarał , silnik jeszcze na dotarcu ( wypalone ze 3 litry paliwa) w harierze i zawisie czuć że kierunek za mały , jak będę miał troche wolnego czasu to dorobie większy , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 No i mój Yaczek ma kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.