Malker Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Sadysta ! :evil: Takie małe fotki wkleja... :cry:
Kuba.14 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Yaczek został oklejony.Nastąpiła zmiana malowania.Będzie taki: To co jest na tym zdjęciu waży równe 3kg Dorobione z własnej inicjatywy końcówki. Środek: CDN> :rotfl:
noker Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 To co jest na tym zdjęciu waży równe 3kg ... z kaloryferem czy bez :mrgreen: Kuba co to za zestaw że nie widać sladów po laserze? Tak doczyściłeś czy frezowane elementy?
Kuba.14 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Zestaw jest frezowany i chyba jest to jego duży plus .
Kuba.14 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 Na razie postępów nie ma , ponieważ silnik w velox'ie się zmieniał. :roll:
Kuba.14 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Jakoś szybko zleciały te dwa laty W czerwcu yaczek poleci na 100 % ! Wrzucam fotki tego co udało mi się ostatnio zrobić.Był tak szybko składany , że nawet nie miałem czasu go przetrzeć.
noker Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Na tę okazję wystrzyżemy pas w Niebrzegowie. rzeczywiście zapuściłes go troszkę.
darkarll Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Kuba jak tam Yaczek , bo konkurencja nie śpi tylko skleja
Shock Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 I tylko tyle.. ? Dawaj jakiś filmik bo miło się patrzy jak latasz . Nie wiem czemu ale w większości Yaków widzę mocno wystającą piastę poza maskę co wg. mnie szpeci trochę model.
darkarll Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Nie wiem czemu ale w większości Yaków widzę mocno wystającą piastę poza maskę co wg. mnie szpeci trochę model. model krilla oryginał u mnie poprostu tak wyszło a filmik będzie jak znajdzie się ktoś chętny , żeby filmować .
GiulioN Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Nie wiem czemu ale w większości Yaków widzę mocno wystającą piastę poza maskę co wg. mnie szpeci trochę model. Z tego co czytałem to duża powierzchnia maski silnika powoduje zmniejszenie sprawności układu silnik+śmigło. Odsunięcie śmigła do przodu względem maski powoduje delikatne zwiększenie ciągu.
Paweł Rzedzicki Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Waga dość sporawa, pamiętam, że mój Gold Wing 55 ważył cos koło 6,2 bez paliwa...
darkarll Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nagrane chyba telefonem , ale i tak nieźle , jak bym wiedział to bym się bardziej postarał , silnik jeszcze na dotarcu ( wypalone ze 3 litry paliwa) w harierze i zawisie czuć że kierunek za mały , jak będę miał troche wolnego czasu to dorobie większy ,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.