Grzechu Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Czołem Współpracował/uje ktoś może z jakimś doradztwem, aby pomogli ulokować trochę grosza? Tzn, aby mi polecić, większość największych firm to placówki regionalne, więc w Białymstoku znajdę. Bo lokata przestała wystarczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Trzymaj się daleko od OVB. Jesli chcesz na długi czas zamrozić gotówkę, np 10 lat i więcej i przy tym zarobić to Aegon. Jest jeszcze kilka innych firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Nieruchomości. Na tym się nie traci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Bardzo dobre wyniki miały, za ostatnie lata, fundusze BZ WBK. Info i wykaz placówek znajdziesz w sieci. Co prawda zajmuję się informatyką bankową, nie finasami, ale zawsze mi radzili aby unikać firm, czy funduszy małych, nie sugerując się zbytnio obiecywanym zyskiem. Takie małe firmy czasem znikają z rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Nieruchomości. Na tym się nie traci. masz na myśli coś takiego? http://www.mbank.pl/indywidualny/inwestycje/emakler/ofertapubliczna/IPO/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.