Grzechu Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Czołem Współpracował/uje ktoś może z jakimś doradztwem, aby pomogli ulokować trochę grosza? Tzn, aby mi polecić, większość największych firm to placówki regionalne, więc w Białymstoku znajdę. Bo lokata przestała wystarczać
DarekRG Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Trzymaj się daleko od OVB. Jesli chcesz na długi czas zamrozić gotówkę, np 10 lat i więcej i przy tym zarobić to Aegon. Jest jeszcze kilka innych firm.
Swift Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Witam Bardzo dobre wyniki miały, za ostatnie lata, fundusze BZ WBK. Info i wykaz placówek znajdziesz w sieci. Co prawda zajmuję się informatyką bankową, nie finasami, ale zawsze mi radzili aby unikać firm, czy funduszy małych, nie sugerując się zbytnio obiecywanym zyskiem. Takie małe firmy czasem znikają z rynku.
Grzechu Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Nieruchomości. Na tym się nie traci. masz na myśli coś takiego? http://www.mbank.pl/indywidualny/inwestycje/emakler/ofertapubliczna/IPO/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.