M-712 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam! Zachęcam do głosowania na ciekawy, modelarski projekt Bemowskiego Centrum Kultury pn. „Muzyczne Akrobacje”, ktory przeszedł do finału 2. edycji konkursu „Dom z Wyższą Kulturą” i znalazł się wśród 20 najlepszych w Polsce. Konkurs organizowany jest przez Alior Bank, Newsweek, Fakt i Narodowe Centrum Kultury, a główną nagrodą jest 15.000 PLN na organizację projektu. Ponadto najlepszy projekt i jego organizator opisany zostanie w tygodniku Newsweek. Każdy Internauta może oddać głos na ten interesujący modelarski projekt klikając w link: http://tiny-url.pl/artbem Głosować można codziennie przez 21 dni – do 29 listopada do północy. Każdy głos ma znaczenie!!! Dziękuję w imieniu Aeromodelklubu Bemowskiego Centrum Kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 no właśnie łatwiejszy link: http://tiny-url.pl/artbem głosowanie przyjemne, bo nie trzeba żadnych meilów podawać, autoryzacja kodem z obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-712 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam! Tak rzeczywiście link jest prostszy dziękuję, już go zmieniłem. Bardzo dziękuję za wszystkie głosy i tym samym proszę o więcej. Pozdrawiam i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Głosuję, głosuję. Tylko, że pewnie jeśli wygramy to jako jeden z instruktorów, będę miał pełne ręce roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja nabijam z dwóch kompów codziennie ale coś mizerne wyniki jak widzę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja też sobie "głosnąłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 też czasem klikam , tylko dlaczego jest coraz mniej % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.