Skocz do zawartości

Modelarskie turbiny odrzutowe

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy któryś z szanownych kolegów mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć doniesieniom jakoby turbiny Xicoy produkowane lub składane były w Chinach ?

Opublikowano
Could any of our respected partners confirm or deny reports that Xicoy turbines are designed or assembled in China?
Moderator
Ahh that would be a big NO on both questions.

Opublikowano
They are 100% made and designed in Spain from scratch, with the highest quality parts, exclusively made for Xicoy.
Turbines are also x-rayed for flaws and imperfections after production, no shortcuts or rushed work.
So these motors are the highest quality you can get in this business.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Składane i zaprojektowane są w Hiszpani ,natomiast niektóre elementy produkowane są dla Xicoy w Chinach. To tyle co ja się dowiedziałem z nieoficjalnych źródeł oczywiscie  :)

Opublikowano

Tak odnośnie Chin ,tu mam taką ciekawistkę:    AMT

"Netherlands AMT Ol ympus HP ES turbojet engine authorized All parts are customized procurement in Germany, Netherlands AMT patent authorized cooperative production, china assembly..."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.