pawkar Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Czy któryś z szanownych kolegów mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć doniesieniom jakoby turbiny Xicoy produkowane lub składane były w Chinach ?
Jurek_O. Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Could any of our respected partners confirm or deny reports that Xicoy turbines are designed or assembled in China? Phil Celima Moderator Ahh that would be a big NO on both questions.
Jurek_O. Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia They are 100% made and designed in Spain from scratch, with the highest quality parts, exclusively made for Xicoy. Turbines are also x-rayed for flaws and imperfections after production, no shortcuts or rushed work. So these motors are the highest quality you can get in this business.
pawkar Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Składane i zaprojektowane są w Hiszpani ,natomiast niektóre elementy produkowane są dla Xicoy w Chinach. To tyle co ja się dowiedziałem z nieoficjalnych źródeł oczywiscie
RobertK Opublikowano 8 Lutego Autor Opublikowano 8 Lutego Tak odnośnie Chin ,tu mam taką ciekawistkę: AMT "Netherlands AMT Ol ympus HP ES turbojet engine authorized All parts are customized procurement in Germany, Netherlands AMT patent authorized cooperative production, china assembly..."
Rekomendowane odpowiedzi