plastus1970 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Witam szanownych kolegów :-) Zbudowałem mojego RWD 5 i chciałbym prosić o pomoc w oblataniu moich doświadczonych kolegów z okolic Sosnowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Galileo Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 <empty> Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 A jakie masz doświadczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastus1970 Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Nie mam doświadczenia. Tylko symulator :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Max Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Jeżeli odległość nie straszna to polecam przyjechać do Gliwic na lotnisko aeroklubowe. Tam od rana w sobotę i w niedzielę na pewno znajdziesz nie jedną osobę która pomoże, oczywiście jeżeli pogoda pozwoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter12 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Dasz rade, wyważ odpowiednio model. Naładuj akumulatory, idź na trawiastą łączkę. Potem trochę sie pobujaj po ziemi, wykonaj kilka skoków po kilka metrów, na wysokości 15 cm, przy okazji wytrymuj model. Potem wróć do domu, przemyśl wszystko. Przeanalizuj, naładuj akumulatory i w powietrze. Oczywiście w warunkach zupełnie bezwietrznych, przy zachodzie słońca. Ja tak się uczyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk S. Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Jeżeli jutro będzie pogoda to planujemy latanie,więc nie będzie żadnego problemu,aby Ci pomóc w oblocie modelu. Wiadomość do kontaktu poszła na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.