Malker Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 McGyver się chowa :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To samo ostatnio miałem. Tylko do mnie nie dotarły jeszcze. Co mam zrobić? Pliss pomóżcie! :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 idziemy na stronę http://maps.google.pl/ klikamy "Pokaż trasę" wpisujemy A - Japan B- Chiny idziemy do punktu 43 i......... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 idziemy do punktu 43 i.........Za skuter jest najniższa opłata na promie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Co wy, lepsze jest jak wpiszecie z np: Tokyo do San Francisco, mapa pokieruje was dokładnie jak płynąć kajakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 no to zamiast Chin wpiszmy USA i idziemy do punktu 27 i o żadnym promie nie może być mowy Edit : kolega był szybszy tutaj też oczywiście chodzi o kajaczek :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 McGyver się chowa :rotfl: Obrazek Następny, co Teleekspress obejrzał... Odgrzebali kotleta z przed X lat i teraz na każdym forum ktoś o kajaczkach pisze... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Następny, co Teleekspress obejrzał...Nie obejrzałem teleexpresu, przecież widac ze screen jest z mojego PC więc niby jak miałem to wywołac samemu na poczekaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.