MGJ Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Zapraszam do galerii: http://picasaweb.google.com/grzegorzmodelarz Chyba pierwsze foty z tego miejsca, a atmosfera - trudno opisać. ZAPRASZAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 OOOooo to i my jesteśmy nareszcie widoczni.Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nooo Grzesiu pięknie Panowie to jak w sobotę? Przygotuję Bete do oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No u mnie z sobotą będzie spory problem, :? ale może wyrwę się na chwilę by porobić parę fotek. :mrgreen: Mateusz - oblot trzeba zarejestrować :shock: !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Noooo JANO na drugi raz zrobimy pozowane :mrgreen: foty by dokładnie było widać co i KTO. Pozdrawiam - do następnej latającej sesji zdjęciowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 A Ty Grzesiu szykuj EGP do oblotu ;D Ja później idę odbiornik odebrać i testy porobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Niestety Mateuszu na tę sobotę raczej nie ulotnię mego EGP. :cry: Ale mogę robić za camermana . przy Twoich poczynaniach, tylko musimy się zgadać. Oczywiście po południu, bo w tę sobotę będę "słomianym wdowcem" i muszę zadbać o obiad dla milusińskich :rotfl: I jeszcze do 13.00 pracuję! Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Następne foty z dzisiejszego latania - zapraszam link ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nooo Grzegorzu postarałeś się )) super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Będą jeszcze filmiki z niedzieli z quadrocopterem, ale to wymaga trochę czasu. :!: Filmik z niedzielnego latania. [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No i wreszcie następny filmik ZAPRASZAM: W takich warunkach latają tyko twardziele :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Latająca strzała - Beta Mateusza : : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam Wstawiam moje filmiki z 2009 i 2010 z Autodromu w Chorzowie: http://www.youtube.com/watch?v=pzUe9C9KnJI http://www.youtube.com/watch?v=8uQhGznZ_vE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bedziemy dzisiaj polatac, pogoda dopisuje... Bedziemy tam razem z Arturem okolo 11..12 z moim Radianem, helikami i szybowcem Artura Moze ktos wpadnie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 W najbliższym roku z pewnością się do Was wybiorę. Z pozdrowieniami Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja niestety nie dam rady... Regulator odmówił posłuszeństwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Planujemy z Arturem polatać w czwartek około godz. 11 więc jeśli będzie ktoś chętny to zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Od której strony dojeżdża się do lotniska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witaj zbipok! Na: http://picasaweb.google.com/grzegorzmodelarz/DojazdNaLotniskoWezOwiecOdStronyBytomia#5559124983986260674 wstawiłem mapkę dojazdu od strony Bytomia. W punkcie "B" trzeba zjechać w lewo na teren policji. Potem brama i już... Dziś było okropnie zimno :? ale co tam, trochę z Mateuszem polataliśmy. Ja sprawdziłem czy śpią krety :roll: i zmarznięci wróciliśmy do domu! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Troszkę niezręcznie dziś wyszło ze spotkaniem, otóż mnie dopadła gorączka i nie ruszam się póki co z domu... z rana z Arturem doszliśmy do wniosku, iż skoro i tak nie ma żadnego odzewu na forum to znaczy... że nikt nie był dzisiejszym dniem zainteresowany Może szybko wyzdrowieję i będzie jeszcze jakiś dzień z fajną pogodą na to aby ulotnić mojego Radiana :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi