Macek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Danielstol a tobie jak prezentuje się timer? powiedz coś więcej na ten temat. Są jeszcze inne timery na polskim rynku oprucz powyższego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Np. taki silnik Silnik DO niego zasilanie 3S lipo Np takie regiel 30A 25A Kilka śmigieł dla sprawdzenia np. takie Oczywiście wszytko trzeba by dokładniej przemyslec ale na poczatek mysle ze bedzie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Macek, przeciez ten nie jest na polskim rynku. Tu masz inne, np taki ,taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Na zawodach można kupić od Pana Igora Burgera Ten timer co mam ja i Marcin jest trochę uproszczony ale mi wystarczy Jeśli dam radę do wiosny poskładać to wszystko do kupy do myślę że pokażę się z elektro na zawodach w Żyrardowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 KRUUP zgadza się, ale to sprowadza polski sklep to już jest coś stałe obroty? równa praca silnika? brak drgań? czystość modelu? wagowo wychodzi może troszkę ciężej od spaliny no ale coś za coś prawda? mnie elektryka jak najbardziej przekonuje KRUUP czy inne polskie sklepy internetowe sprowadzają timery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Właśnie a'propos doboru napędu podpowiedzcie jak przeliczać np 2,5 ccm na parametry silnika 3f MVVS, stosuje ciekawe oznaczenie silników 3F np. MVVS 2,5/1480 (równoważny silnikowi 2,5cc / KV) http://www.mvvs.cz/elektromotory.html Zamieszczają dokładne dane silników i można porównać. Tu jest ciekawy artykuł o doborze silników 3F do modeli na uwięzi. http://www.iroquois.free-online.co.uk/stunt.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryK Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Swift - o to mi chodziło, dzięki! Dopisuje się do pytania Macka o inne źródełko waszych timerów. Jak zauważyłem to można kupić z E-flite bezpośrednio za 10$ sztuka tylko trzeba mieć odpowiednie konto. Jak graffiti w WC u Kiepskich "w kupie siła"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Kuras Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam, odgrzewam temat Danielstol - jak twój Timer ? działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.