blackriver Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Gdyby ktoś mógł przygarnąć zwierzaka, dajcie znać na PW. Info z zaprzyjaźnionego forum. Hey. Może pisze w sprawie mało związanej z ASG, ale sprawa tego wymaga że tak to ujmę :-P . Oddam kotkę po wypadku samochodowym, tak wyszło że przejechałem ją jak jechałem do domu... Ogólnie kotka już jest wyleczona, miała uszkodzenie kręgosłupa przy miednicy i pomniejsze zadrapania, jednak udało się ją odratować chodzi, je i w sumie funkcjonuje normalnie. Jednak wiadomo że po takim urazie już nie odzyska poprzedniej sprawności i raczej samej nie uda jej się już żyć tak na dziko. Jest na wpół dzika, taki typowy osiedlowy kot, przyzwyczajona do ludzi ale się boi i nie daje dotykać. Jako że sam już kota mam to drugiego za bardzo nie mogę mieć z racji braku tolerancji między kotami, nom i mieszkam w bloku co dla takiego kota jest katorga być w ciągłym zamknięciu. W skrycie to ujmując oddam kotkę, do mieszkania w bloku się nie nadaje ale do domku jednorodzinnego albo gospodarstwa gdzie jest dożo przestrzeni pasuje... chodzi głównie żeby dać jej jeść raz na 2 dni i żeby miała dach nad głową na zimę i nie marzła. Z kotką daje koszyk gratis :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Śliczna jest, może kogoś zauroczy... Mam trzy sztuki: ex kocur, bardzo agresywny, bojowy, kotkę, Łagodną, ale "blondynkę" i rudego kocurka - drobnego, łagodnego, taki "bidula" którego przygarnąłem wycieńczonego, zagłodzonego i chorego. Moje futrzaki wzajemnie się tolertują, ustaliły hierarchię, i mam święty spokój. Nie powinieneś mieć kłopotów; one same "dogadają się"... No i mam, oczywiście także psa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Słodkie Ja mam w domu chomika i 2 siostry to mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wszelako, jakby się chętny na zwierzaka znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Słodkie Ja mam w domu chomika i 2 siostry to mi wystarczy Przecież kot bardzo łatwo rozwiąże problem chomika. Mój w każdym razie poradził sobie z papużką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nie wiem czy tylko ja odniosłem takie wrażenie, że ktoś opisał tą kotkę jak stan modelu "ogólnie kotka już jest wyleczona, miała uszkodzenie kręgosłupa przy miednicy i pomniejsze zadrapania, jednak udało się ją odratować chodzi, je i w sumie funkcjonuje normalnie." stan dobry :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nie wiem czy tylko ja odniosłem takie wrażenie, że ktoś opisał tą kotkę jak stan modelu "ogólnie kotka już jest wyleczona, miała uszkodzenie kręgosłupa przy miednicy i pomniejsze zadrapania, jednak udało się ją odratować chodzi, je i w sumie funkcjonuje normalnie." stan dobry :wink: Modelarze już tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.