Danielstol Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Mój lot Yakiem Tuszów Narodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Rozumiem, że to było zamierzone lądowanie :twisted: A jak ogolnie oceniasz tego Jaka, bo widzę, że całkiem nieżle sobie radzisz, masz może odniesienie do Blasta 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Tak oczywiście że zamierzone Co do Yaka to konstrukcja i możliwości w locie znakomite Mój już swoje przeżył a i tak lata rewelacyjnie . Nie miałem Blasta , nie mam odniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Fajnie. Jakie masz wyposażenie w tym yaku? Pytam bo też kupiłem yaka RC Factory z tym, że 54. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Silnik RAY C2836/08 ze śmigłem 9X4/7 Serwa 4 x TP SG 91 R Pakiet Turnigy 3S 20 - 30 C 1500 mah Odbiornik Optima 7 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.