Lisu Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Opublikowano 13 Lipca 2007 ale ja sie wcale nie obrazam widac jeszcze za malo przeczytalem na forum ale to brak czasu i nie do konca jestem taki pocztkujacy mam na koncie pare spalinek i tym samym pare twardych ladowan teraz chce zaczac przygode z elektyrkami o ktorych jak widac malo wiem a co do ladowarki poszperam po czytam i decyzja za padnie pozdrawiam
Lisu Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Opublikowano 17 Lipca 2007 a wiec moj extrim II juz do mnie jedzie a co do sprzetu poczytalem poczytalem i doszedlem do wniosku ze nie ma co oszczedzac lepiej dolozyc i miec cos pozadnego i wybor padl na firme dulasky a konketniej na taki oto zestawik http://nastik.pl/modele-akrobatek-700900g-p-1099.html mysle ze to dobry wybor co myslicie teraz tylko wypatruje listonosza z extrimem zeby moc zaczac skladanie
Tomek Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Tylko pamiętaj ,aby przy pierwszym locie nie ustawiać zbyt dużych wychyleń sterów ,bo szybko sie pożegnasz z nowym nabytkiem.
Lisu Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Opublikowano 17 Lipca 2007 ok Tomku bede pamietal a co sadzisz o tym zestawie
Tomek Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Budowa prosta a miejscami bardzo prosta. Jednak oblot , to już inna bajka, i ja osobiście nie polecił bym E2 na pierwszy model w życiu, o ile nie masz kogoś do latania na kablu trener/uczeń. Jeśli jednak nie masz takiej możliwości to Oblot przy maxymalnie bezwietrznej pogodzie. Start z reki po bardzo mocnym wyrzucie ,silnik o ciągu 800-900 g na pół gazu (nie więcej niż waga modelu.) Stery 20stopni max a lotki w skrzydle 15 . Ale musisz coś napisać o swoim lataniu ,nawet jeśli to tylko symulator inaczej trudno coś doradzić.
Lisu Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Opublikowano 18 Lipca 2007 juz pisalem i to nie raz nawet w tym temacie ze to nie jest moj pierwszy model :!: latalem do tej pory spalinka no teraz z przerwa 3 miesieczna bo bylem w angli i poprostu zamazyl mi sie elektryk cichy czysty maly na wypady wakacyjne zeby bylo czym polatac a pytalem tomku co sadzisz o tym zestawie http://nastik.pl/modele-a...00g-p-1099.html
Tomek Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Ten dokładnie silnik mam u siebie w E1 i sprawował się b.dobrze. Reszta powinna być też o.k.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.