Lisu Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ale ja sie wcale nie obrazam widac jeszcze za malo przeczytalem na forum ale to brak czasu i nie do konca jestem taki pocztkujacy mam na koncie pare spalinek i tym samym pare twardych ladowan teraz chce zaczac przygode z elektyrkami o ktorych jak widac malo wiem a co do ladowarki poszperam po czytam i decyzja za padnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 a wiec moj extrim II juz do mnie jedzie a co do sprzetu poczytalem poczytalem i doszedlem do wniosku ze nie ma co oszczedzac lepiej dolozyc i miec cos pozadnego i wybor padl na firme dulasky a konketniej na taki oto zestawik http://nastik.pl/modele-akrobatek-700900g-p-1099.html mysle ze to dobry wybor co myslicie teraz tylko wypatruje listonosza z extrimem zeby moc zaczac skladanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tylko pamiętaj ,aby przy pierwszym locie nie ustawiać zbyt dużych wychyleń sterów ,bo szybko sie pożegnasz z nowym nabytkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ok Tomku bede pamietal a co sadzisz o tym zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Budowa prosta a miejscami bardzo prosta. Jednak oblot , to już inna bajka, i ja osobiście nie polecił bym E2 na pierwszy model w życiu, o ile nie masz kogoś do latania na kablu trener/uczeń. Jeśli jednak nie masz takiej możliwości to Oblot przy maxymalnie bezwietrznej pogodzie. Start z reki po bardzo mocnym wyrzucie ,silnik o ciągu 800-900 g na pół gazu (nie więcej niż waga modelu.) Stery 20stopni max a lotki w skrzydle 15 . Ale musisz coś napisać o swoim lataniu ,nawet jeśli to tylko symulator inaczej trudno coś doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 juz pisalem i to nie raz nawet w tym temacie ze to nie jest moj pierwszy model :!: latalem do tej pory spalinka no teraz z przerwa 3 miesieczna bo bylem w angli i poprostu zamazyl mi sie elektryk cichy czysty maly na wypady wakacyjne zeby bylo czym polatac a pytalem tomku co sadzisz o tym zestawie http://nastik.pl/modele-a...00g-p-1099.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ten dokładnie silnik mam u siebie w E1 i sprawował się b.dobrze. Reszta powinna być też o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.