qba Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 wyśmienita muzyka szkoda że polska młodzież i nie tylko w sms-ach i na forach nie używa polskich znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 W smsach się nie da używać polskich znaków. Ale dzieło, rzekłbym, zakrawa na jakiegoś doktorata z liternicwa _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 W smsach się nie da używać polskich znaków.Jak to się nie da? :shock: Wystarczy włączyć słownik. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 W SMS-ach nie tyle się nie da, co nie opłaca się używać polskich znaków, bo wtedy kodowanie zmienia się na Unicode i maksymalna długość jednego segmentu wynosi 80, a nie 160 znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 wyśmienita muzyka szkoda że polska młodzież i nie tylko w sms-ach i na forach nie używa polskich znaków Najzwyklejsze lenistwo :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 smsów bym się nie czepiał. Osobiście mam angielskie menu w telefonie bez możliwości zmiany i jestem na to skazany No a na forum, to jak wspomina kolega karlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 stary utwór... fajny ale stary jak internet teraz Adam pracuje z prawdziwymi klasykami .....to tez stare http://www.youtube.com/watch?v=LM9bF6lUlbQ ciekawe kto wie co było oryginałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ciekawe kto wie co było oryginałem http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LabjQVMCZgI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.