qba Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
militariusz Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 wyśmienita muzyka szkoda że polska młodzież i nie tylko w sms-ach i na forach nie używa polskich znaków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 W smsach się nie da używać polskich znaków. Ale dzieło, rzekłbym, zakrawa na jakiegoś doktorata z liternicwa _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczepen02 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 W smsach się nie da używać polskich znaków.Jak to się nie da? :shock: Wystarczy włączyć słownik. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pppd Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 W SMS-ach nie tyle się nie da, co nie opłaca się używać polskich znaków, bo wtedy kodowanie zmienia się na Unicode i maksymalna długość jednego segmentu wynosi 80, a nie 160 znaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 wyśmienita muzyka szkoda że polska młodzież i nie tylko w sms-ach i na forach nie używa polskich znaków Najzwyklejsze lenistwo :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eryk Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 smsów bym się nie czepiał. Osobiście mam angielskie menu w telefonie bez możliwości zmiany i jestem na to skazany No a na forum, to jak wspomina kolega karlem Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 stary utwór... fajny ale stary jak internet teraz Adam pracuje z prawdziwymi klasykami .....to tez stare http://www.youtube.com/watch?v=LM9bF6lUlbQ ciekawe kto wie co było oryginałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 ciekawe kto wie co było oryginałem http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LabjQVMCZgI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.