karlem Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Może ktoś mnie, ciemniaka :oops: , oświeci, jak mogę włączyć ignorowanie działów? Ostatnio mam mniej czasu i krócej/rzadziej na forum bywam; miewam komunikaty o 1000 nieprzeczytanych postów, a nie wszystkie działy mnie interesują - do części, jak długo na forum jestem, jeszcze nigdy nie zajrzałem, chciałbym je dodać do ignorowanych i posty w nich nie byłyby doliczane... Jest możliwość blokady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie. Nawet nie ma możliwości ignorowania tematów wybiórczo. A szkoda bo nie raz bym skorzystał z takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Można za to ignorować użytkowników A to już znacznie skraca niektóre tematy _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Karolu, jeśli mogę prosić, daj temu "z nożem" - pomógł..... ! Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Szkoda, psiakość... A jak dać "pomógł" w Hajdparku? Chyba też niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Przez przypadek trafiłem na ten temat. Karlem nie ma ignorowania działów ale za to możesz w szybki sposób pozbyć się z listy nieczytanych postów te, które Cię nie interesują. Po tym jak klikniesz "Zobacz posty nieprzeczytane [999]" masz w kolumnie po lewej działy, klikasz na dział (np. giełda) a później zaznaczasz "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane". Na liście nieprzeczytanych masz już wszystko poza giełdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 A mogłoby być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ok. dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jako, że też mnie denerwowała brak możliwości ignorowania wybranych działów, a na zmiany w skryptach trzeba by pewnie długo czekać, postanowiłem rozwiązać problem samemu. Stworzyłem skrypt do wtyczki Greasemonkey ( http://www.greasespot.net/ ), który integruje się ze stroną i automatycznie oznacza wszystkie ignorowane działy jako przeczytane. W tym momencie skrypt jest jeszcze w fazie testów. Działa na pewno w Firefox z Greasemonkey, w innych przeglądarkach nie mam pojęcia. Po włączeniu opcji ignorowania wygląda to tak: Dla chętnych mogę przesłać skrypt do testów, zanim pojawi się na userscripts.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 pppd, wrzuć na jakiś serwer jak możesz i podrzuć mi na PW. Chętnie to przetestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wrzuciłem na userscripts.org http://userscripts.org/scripts/show/92504 Ta wersja wymaga jeszcze klikania, ale jak znajdę czas to jutro dokończę tą z automatycznym oznaczaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jak się to włącza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.