Skocz do zawartości

Ignorowanie działów

karlem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś mnie, ciemniaka :oops: , oświeci, jak mogę włączyć ignorowanie działów?

Ostatnio mam mniej czasu i krócej/rzadziej na forum bywam; miewam komunikaty o 1000 nieprzeczytanych postów, a nie wszystkie działy mnie interesują - do części, jak długo na forum jestem, jeszcze nigdy nie zajrzałem, chciałbym je dodać do ignorowanych i posty w nich nie byłyby doliczane...

Jest możliwość blokady?

Opublikowano

Można za to ignorować użytkowników ;) A to już znacznie skraca niektóre tematy :)

www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane

Gość Jerzy Markiton
Opublikowano

Karolu, jeśli mogę prosić, daj temu "z nożem" - pomógł..... !

Pozdrawiam - Jurek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez przypadek trafiłem na ten temat.

Karlem nie ma ignorowania działów ale za to możesz w szybki sposób pozbyć się z listy nieczytanych postów te, które Cię nie interesują.

Po tym jak klikniesz "Zobacz posty nieprzeczytane [999]" masz w kolumnie po lewej działy, klikasz na dział (np. giełda) a później zaznaczasz "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane".

Na liście nieprzeczytanych masz już wszystko poza giełdą.

Opublikowano

Jako, że też mnie denerwowała brak możliwości ignorowania wybranych działów, a na zmiany w skryptach trzeba by pewnie długo czekać, postanowiłem rozwiązać problem samemu. Stworzyłem skrypt do wtyczki Greasemonkey ( http://www.greasespot.net/ ), który integruje się ze stroną i automatycznie oznacza wszystkie ignorowane działy jako przeczytane. W tym momencie skrypt jest jeszcze w fazie testów. Działa na pewno w Firefox z Greasemonkey, w innych przeglądarkach nie mam pojęcia.

Po włączeniu opcji ignorowania wygląda to tak:

Dołączona grafika

Dla chętnych mogę przesłać skrypt do testów, zanim pojawi się na userscripts.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.